web analytics

6

FROLIC, MONOPOLY & GTST

beginpaginatotaal

IMG_8444
Wazige foto, wazig hoofd. Nina moest er vannacht wéér uit en dat terwijl ze de avond ervoor aan de betere hand leek. Wederom slecht geslapen dus, maar er toch om 6:36 weer uit. Verkering de deur uit. Kusje! Doei!

IMG_8449
Ja, ik weet het ook niet meer hoor Nina. Ze eet haar brokken niet, maar wil wel een koekje. Ik overweeg om de dierenarts te bellen.

IMG_8450
Even koffie met Juul en Bernard om een plan te bedenken.

IMG_8456
Bruce vindt dat Nina teveel aandacht krijgt. Laat die hond met rust, maar aai mij! Mij! Mij!

IMG_8459
Hallo wachthond! Ik ga even snel andere brokken voor Nina halen, want de brokken die Nina nu heeft hebben we vorige week donderdag gekocht en eigenlijk heeft ze sinds zaterdag issues, dus wie weet.

IMG_8463
Ze kijkt hier nog steeds zielig, maar die nieuwe brokken van Frolic die gingen erin als… eh… hondenkoek. Ze bedelt hier om nog meer Frolic.

IMG_8469
Ik maak aanstalten om dit megading te gaan testen, maar ik laat ‘m toch nog maar even aan me voorbij gaan.

IMG_8477
OMG!!!!! Ze hebben geprobeerd om Flipje te stelen!!! Motherfuckers!

IMG_8478
Oppasmeisje M. wordt, samen met een vriendinnetje Y. gebracht! Ze krijgen een bapao voor de lunch en ondertussen maak ik alvast een grote pan spaghettisaus.

IMG_8480
De meiden moeten, moeten, moeten, nee, Luna, je MOET dit filmpje zien, echt, je moet dit filmpje zien!!!! Mijn mond valt open van verbazing dat er ouders zijn die het okay vinden dat hun kind dit soort filmpjes op internet zet, want ze kan echt niet zingen en ze is nogal verbaal agressief. Voor het filmpje: KLIK.

IMG_8483
Ze krijgen kaasflipjes. Oldskool hè?

IMG_8485
Hoe lief! Gelukkig heb ik genoeg knutselspullen in huis. Ze maken eerst buttons en spiegeltjes en gaan dan over tot het inkleuren van Topmodel-boeken.

IMG_8486
Keurig hoor M.!

IMG_8487
Ook keurig Y.!

IMG_8489
En dan nou even rennen! En snel een beetje! Energie kwijt!

IMG_8491
En kijk nou!

IMG_8492
Deze dame is miraculeus opgeknapt!

IMG_8493
De bak Frolic heeft haar blijkbaar goed gedaan!

IMG_8496
Dan een potje Monopoly met z’n drieën.

IMG_8497
De spaghettisaus heeft inmiddels 4 uur staan pruttelen.

IMG_8502
Ik word gigantisch ingemaakt, maar ik heb m’n verlies waardig gedragen. De meiden hebben ook alle tandjes nog, dus die hebben zich ook als waardige medespelers gedragen.

IMG_8504
Nina komt alweer schooien. Of wil ze meedoen met Monopoly?

IMG_8509
Weer een nieuwe activiteit. Je bent er maar druk mee op zo’n woensdagmiddag. Oppasmeisje M. gaat voor oranjerood met glitters.

IMG_8510
Y. kiest voor blauw met een soortement van opplak-smileys. Ik heb nogal veel nagellakspullen in huis, dit in verband met mijzelf, maar ook in verband met de vele pubermeiden die hier over de vloer komen. Als ik iets nieuws zie op nagellakgebied, of ik zie kleurtjes in de aanbieding, dan haal ik het in huis. Ik heb zo’n 4 schoenendozen vol met nagellakspulletjes.

IMG_8516
Zo kwam ik deze geweldige nagelfolie-kit weer tegen! Nog nooit geprobeerd, maar het is dus GAAF!

IMG_8513
Kijk eens hoe helder Nina weer uit haar ogen kijkt. Ze doet ook weer kunstjes voor een koekje, dus we kunnen haar wel genezen verklaren.

IMG_8518
Hmnmmmm… ik vind mijn zelfgemaakte pastasaus altijd zoooo lekker!

IMG_8523
De verkering is niet thuis vanavond, dus oppasmeisje M. mag Goede Tijden Slechte Tijden kijken.

IMG_8525
Ferry Doedens wordt door de man waarmee hij getrouwd is mishandeld. Ik vind het nogal ongeloofwaardig. Als homo’s elkaar nou ook al gaan mishandelen, dan gaat het natuurlijk helemaal mis in de maatschappij. Oh, is Goede Tijden, Slechte Tijden geen afspiegeling van de maatschappij?

IMG_8526
Omdat oppasmeisje M. vakantie heeft en beloofd om morgen iets uit te slapen mag ze ook Hotter Than My Daughter kijken. Wij moeten hier echt heel erg om lachen! Nu ben ik heel erg van het principe; je moet aantrekken waar je je lekker bij voelt. Maar het lijkt me niet de bedoeling dat je tieten eruit vallen of dat iedereen zo, koekoek, in je kruis kan kijken. Zeker niet als je kinderen hebt. Maar verder; als jij de hele dag in een blauw latexpak rond wil lopen? Doen!

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Franka schreef:

  Fijn dat Nina weer beter is maar ik moet even reageren op die Frolic.
  Die moet je niet geven als voer hoor, is echt heel zout. Is meer als snoepjes. Alle honden zijn er gek op. De geur alleen al.
  Ze krijgen er veel dorst en een hoge bloeddruk van ( veel hijgen). Het is maar een tip!

 2. Ellen schreef:

  bovenstaande is echt waar, honden houden ervan, maar rotzooi. Ga Nien vlees geven, echt zo makkelijk en zo gezond.

  Ik vond de dame van hotter than my daughter wel een schatje en kreeg dikke dikke tranen slik

 3. Angelique schreef:

  Ik wilde iets schrijven over Frolic en dat dat echt echt echt niet een hele goeie brok is (understatement) maar zag dat Franka me voor was. En als je hondekind niet wil eten ben je blij met alles wat er wel in wil dus voor een keertje helemaal niet erg. Als ze moeilijk blijft doen met eten zou je vers vlees kunnen proberen. Dat is namelijk wel heel goed voor hondjes. Smuldier ligt bij de meeste supers in de diepvries en kost nog geen euro per pakje. De meeste honden doen een moord voor de variant met pens!

 4. Else schreef:

  Ik ben kattenbaas en lees de afkraak reacties over frolic, maarreh zou het niet beter zijn dat je vertelt wat Nien niet eten wilde en dat ze daar hun mening over geven. En ik altijd maar denken dat alleen katten kieskeurige dieren zijn.

 5. Marjan schreef:

  Wat fijn dat Nina opknapt! Ik heb geen verstand van hondevoer (wel sinds 4 dagen een hond… dus daar ligt een nieuwe uitdaging voor me) ik zou teruggaan naar het voer dat ik gaf voordat ik het voer gaf waar het misging met Nina… maar daar was je natuurlijk zelf ook al op uitgekomen :-)

  Leuk ook he, die pubermeiden…. ik heb hier 2 puberjongens… en ik vind ze zo enorm leuk, veel leukerder dan toen ze nog peuters/kleuters waren… Nou houden die van mij niet van nagellak, maar wel van computers en spelletjes.

 6. Elke schreef:

  Wat fijn dat het beter gaat met Nina! Soms helpt een dagje geen voer ook om de maag en darmen rust te gunnen. Heb je ook een receptje van jouw pastasaus? Hij ziet er heerlijk uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *