web analytics

3

GAZPACHO, POST & GELDERSE KOPPEN

beginpaginatotaal

IMG_8433
Weer geen ochtendselfie in de spiegel? Nee, want ik moest er vannacht weer uit voor Nina en normaal gesproken hoor ik haar op tijd piepen, maar vannacht dus te laat. Gevolg; een ondergescheten slaapkamer. En we hebben vloerbedekking in de slaapkamer. Dus… LEKKER DAN! Ik heb midden in de nacht op m’n knietjes gelegen om de slaapkamervloer te schrobben en zie daarna nog maar weer eens in slaap te komen. Goedemorgen! Dit is m’n ontbijt; crackers met walnotenkaas.

IMG_8434
Als ik Nina voor de weet ik veel hoeveelste keer uitlaat kom ik dit verontrustende stukje egel tegen. Het heeft iets, iets, iets… verontrustends?

IMG_8435
Ik heb echt met haar te doen. Ze kijkt normaal gesproken al zielig uit haar ogen, maar nu helemaal.

IMG_8438
En ik kijk ook zielig, want het regent, maar Nina moet er toch echt steeds uit.

IMG_8447
Ik krijg wél leuke post! Dit boek bijvoorbeeld!

IMG_8446
En niet van een uitgever, maar van mijn zweef-vriendinnetje M.! We hebben vaak gesprekken over seksualiteit en moeten dan erg lachen (nou ja, ik vooral) om al die goeroes die beweren dat HUN manier de beste manier is. Vooral de dame van het vallei-orgasme is een bron van vermaak (voor mij vooral). Zij vraagt honderden euro’s voor haar cursus, maar de meneer van dit boekje verkondigt bijna dezelfde boodschap (en bij hem hoef je niet eerst op orgasme-cursus). Ik ben benieuwd, want vriendinnetje M. heeft veel verstand van dit onderwerp, dus ik vertrouw op haar mening. Mocht ik binnenkort helemaal verlicht zijn, dan hoor je het!

IMG_8451
En ik krijg ook nog een hele lieve kaart van Elsbeth! Een lezeres van deze site! Even een hart onder de riem na mijn instortmomentje van vorige week. SUPERLIEF! <3

IMG_8452
Ik schrijf hier wat voor.

IMG_8453
En hier wat voor.

gazpacho
Ik maak vandaag trouwens ook nog een pan gazpacho. Ik hou heel erg veel van gazpacho en het is supergezond (je stinkt alleen wel 2 dagen uit je mond, maar dat mag de pret niet drukken). Recept: HIER.

IMG_8454
Ik word gebeld door de producente van het programma Gelderse Koppen! Mijn interview gaat door! LEUK! Volgende week komt Harm Edens me interviewen over m’n baan als sekstoytester! HAHAHA! Dan kan ik natuurlijk niet meer over straat in m’n pyjama hier in Tiel, want dan ben ik een Gelderse celebrity en dan moet ik me elke dag aankleden, oh, de horror! Tijd voor een zonnebril…

IMG_8439
Ik heb geen zin om te koken en we bestellen een pizza. Die live Pizza Tracker van Domino’s is echt geweldig! Je ziet live wanneer je pizza gemaakt wordt, in de oven staat en wanneer de bezorger onderweg gaat. Wat een techniek.

IMG_8440
Nina ligt wat te dromen op de bank. Ik hoop dat ze zich morgen echt wat beter voelt. Ze eet en drinkt wel normaal. We kijken, net als iedereen die Twitter heeft, naar het Eurovisie Songfestival. Traditie!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Marjan schreef:

  Arme Nina dat ze zich niet lekker voelt en arme jij dat je midden in de nacht dan wel op je knietjes zit maar dan om schoon te maken…….*knipoog*

 2. Knal schreef:

  Luna toch, Domino’s Pizza really? In Tiel geen betere (lekkere) opties?? Wat jammer!

 3. Brenda schreef:

  Beterschap voor Nina!
  Ik kwam op deze site terecht en moest aan je denken :-) Check vooral de hippiekat!
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2622367/Stuffonmycat-com-The-website-dedicated-photographs-felines-household-items-balanced-them.html

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *