web analytics

0

PLOG ZATERDAG 9 FEBRUARI 2019


Goedemorgen Heerenveen! Wat is het toch lekker om tussen witte lakens te slapen! Hmmmmm! Onze roadtrip naar Heerenveen is ter gelegenheid van het 3-jarige bestaan van seksshop Euphoria! En vanwege die feestdag mocht ik ook een vibrator verloten! Dus ik dacht; nog even wat leuke foto’s maken en op m’n Climaximaal-Instagram zetten (ja, je kunt mij daar gerust volgen, want het zijn allemaal leuke, lieve vibratorfoto’s)!


En ook hele lieve Insta-stories! Met wat humor erbij! M. moest me uiteindelijk als een walvis tussen de bedden uit trekken. Heeeeeeel charmant!


Ontbijtje met worst en ei en gebakken champignons.


Oh! En een koffie in 3 kleuren! Hmmmmm!


Ik had gehoopt dat er in de hotelkamer wat leuke ‘plekjes’ zouden zijn waar ik deze geweldige mooie dildo op de foto zou kunnen zetten, maar niets is Instagram-waardig in mijn ogen. Nou, dan toch lekker niet joh!


Wij gaan dooooooorrrrr! Naar de winkel van Euphoria!


En daar ben ik al! Om een dagje mee te werken in de winkel! Leuk hoor!


En er komen ook nog andere sekstoy-bloggers! Nog veel leuker! We gaan met z’n allen uit eten in het restaurant tegenover de winkel.


Wijntje erbij en wat heb ik heerlijk en gezellig gegeten! Echt! Zo leuk om met gelijkgestemden te kunnen praten over eh, dildo’s en vibrators en de sekstoywereld! Hmmmmmm (dit gaat over het eten) (en okay, de toytesters waren ook heel knap)!


Ik heb 3 van deze Rolo-taartjes op! Jesus, wat lekker!


En daarna was er een borrel in de seksshop! Maar ja, discretie is key! Dus geen foto’s, alleen deze foto van de tafel! Wat was het leuk!


En hier lig ik alweer in een ander hotelbed. Ik had nog de gedachte om samen met M. een borreltje te gaan drinken in het café onder het hotel, maar dat bleef vooral bij een idee!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *