web analytics

1

PLOG DONDERDAG 30 JUNI 2016

beginpaginatotaal

IMG_5242
Het is weer donderdagochtend. Wederom kut geslapen. Hoesten. Proesten. En malen.

IMG_5244
Ik heb om 8:10 een afspraak bij de dokter, dus ik fiets met de oppaspuber mee richting school. De dokter heeft 30 minuten uitloop. Zo vroeg al. Ik krijg codeïnefosfaat om m’n hoestprikkel te onderdrukken. Mooi! Ik ben er aan toe, want ik wil gewoon slapen ’s nachts. Overdag gaat alles prima, maar ’s nachts…

IMG_5245
Om te vieren dat het einde van het hoesten in zicht is, trakteer ik mezelf op 2 broodjes met rosbief.

IMG_5247
Bruce is klaar for a day at the office. Ik ga eindelijk weer geconcentreerd bezig met Climaximaal.nl (ik had er een tijdje de puf niet voor). Eindelijk weer een review geschreven, die ik morgen online zet. Hij moest uit m’n tenen komen.

IMG_5248
Slechte foto, maar ze hebben eindelijk weer vilt bij de Action, dus ik sla even een stapel in.

IMG_5250
Hoe knap van mezelf is dit? Een mini-mini-mini-origami-kraanvogeltje.

IMG_5258
Gevouwen met behulp van een pincet en voor in een mini-flesje voor aan een dromenvanger (what else).

IMG_5259
De oppaspuber komt niet helemaal happy uit school. Nog een paar dagen kind, nog een paar dagen… dan heb je bijna 7 weken vakantie. Hou vol! Na wat troosten en oppeppen ziet ze wel weer een beetje licht aan het einde van de tunnel en kijken we met z’n drieën naar ‘Now You See Me’. In de vakantie staat deel 2 op het programma.

IMG_5261
Morgen staat het schilderen van wat Love Ritual Boxen op mijn programma, dus ik knip alvast de winterkoninkjes uit.

IMG_5263
Nina wil weer iets.

IMG_5264
Dit was wel leuk; alle highlights van Catfish in 1 show.

IMG_5266
De puber ligt op bed en J. en ik kijken naar een Wild Weekends van Louis Theroux. Over de bodybuilding-wereld. Ik hou van Louis Theroux. Zo’n goeie documentaire-maker. Zo eerlijk.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ingrid schreef:

    Hopelijk slaap je lekker op de codeïne.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *