web analytics

0

PLOG WOENSDAG 29 JUNI 2016

beginpaginatotaal

IMG_5196
Wederom een zware KUTnacht achter de rug. Ik hoest me echt volledig stuk. Morgenochtend naar de dokter.

IMG_5199
Ja, Bruce, dat is een stukje van jou. Waarom doe je dat toch? Stress? Aandacht?

IMG_5200
Kom hier nog maar eens om! Een vrouw die ’s ochtends boterhammetjes met kaas en ei en mayonaise voor haar man staat klaar te maken.

IMG_5201
Ik haat dit. In Londen kocht ik een heel leuk schrift met regenboog-kleuren en dan zit er zo’n sticker op die er niet af gaat. Irritant.

IMG_5202
Heb ook een notitieblok in regenboog nu. Ik word hier heel blij van.

IMG_5204
En dat mag ook wel, want vandaag staat weer in het teken van de administratie. En daar word ik minder blij van. Bruce doet z’n best om het allemaal wat draaglijker te maken, maar eigenlijk ligt hij vooral in de weg.

IMG_5205
Ik maak nog even een nieuwe dromenvanger, met een supergave centerpiece die ik kocht in een winkeltje in Londen. Helemaal hippy!

IMG_5206
Ik vind ze zelf ook zo mooi!

IMG_5207
Vertel mij hoe dit kan? Dit zijn 4 (VIER!!!) truien van de oppaspuber! In de was. En dan heb ik het nog niet eens over de andere shirtjes, truitjes en andere dingetjes die in dezelfde wasmand zaten. Ze slaapt hier 2 dagen per week, maar ik heb was voor een hele week lijkt het wel, hahaha! Gelukkig hoeven truien niet gestreken te worden, dat scheelt.

IMG_5209
M’n ouders komen even een bak kersen, een bak aardbeien en een bak frambozen brengen. Ja, je woont in de Betuwe of niet hè? M’n moeder krijgt een paar lekkere Lush-flesjes mee terug. Ze houdt er bijna net zoveel van als ik.

IMG_5210
Hoi Nien, zit je lekker?

IMG_5211
Hele was weggestreken. Knap hoor.

IMG_5213
WAT ZOU DIT NOU ZIJN????

IMG_5214
De zak van Sinterklaas zit erin!!!!

IMG_5218
Met daarin een supergave ingelijst foto van het ‘Verknipte Fotokoppen’-project van Susan van Ham!!! Gaaf hè? Ik ruilde ‘m voor een XL dromenvanger! TOPRUIL! Deze, en de andere Verknipte Fotokoppen staan op de site van Susan: www.verkniptefotokoppen.nl!

IMG_5220
En daarna ruilde ik nog iets. Er staan 2 meisjes aan de deur die ‘het ruilspel’ doen. Of ik iets heb wat ik wil ruilen tegen deze pen. “De meneer zei dat hij echt uit Londen kwam”, zegt het meisje. Ja, tegen zoveel overredingskracht kan ik niet op hoor. Ik ruil de pen voor een klein dromenvangertje en geef de meisjes allebei een doosje met poezenmagneetjes mee. 100 karmapunten voor mij!

IMG_5222
Oh Nien.

IMG_5224
Ik had hele andere plannen voor het eten. Maar dan ook echt heel andere. De bloemkool die ik vrijdag bij de LIDL kocht is helemaal rot (en dat is me nog nooit gebeurd), dus ik moet even snel iets anders bedenken. Gelukkig had ik nog van alles in de diepvries.

IMG_5225
En verse sla uit de kas! Met aardappeltjes uit de oven en dan is het allemaal weer no problem.

IMG_5226
OMG! Hoe gaaf! Ik krijg diverse berichtje via Social Media dat Lush op de televisie is!!! SUPER!

IMG_5228
Echt een leuke ‘documentaire’, al was het dus een aflevering van ‘Undercover Boss Canada’.

IMG_5233
Ik zou Sid zo graag een keer willen oppakken om ‘m keihard te knuffelen, want hij voelt zo dik en zacht. Maar dat wil hij dus niet.

IMG_5235
Heel gezond toetje met verse framboosjes, yoghurt, honing en walnoten.

IMG_5237
Dan kijk ik met de oppaspuber naar een aflevering van Utopia. We hebben het allebei een week niet gezien, maar daar mis je dus helemaal niks aan. Wat een gezeik en gezeur allemaal. Bahbah.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *