web analytics

1

PLOG DONDERDAG 21 FEBRUARI 2019


Goedemorgen donderdag!!! Ik had even zin om een #flatlay met allemaal zwarte speeltjes te maken. Zie je die straal zonlicht ertussendoor? HEERLIJK! HEERLIJK! Het wordt lente!


Ik ben dus eh, weken, maanden, bezig geweest om deze klootzakken naar de keuken te lokken als ik in de keuken sta. Plakjes ham, kipfilet, van alles heb ik in de strijd gegooid! En het lijkt erop dat ik eindelijk weer bedelende katers heb. HOERA! Ik vind dat gezellig.


Ik had vandaag eigenlijk gewoon moeten werken, maar m’n hoofd staat er niet helemaal naar, dus ik check het programma ‘Zoals Alleen Oma Dat Kan’ op 24Kitchen en ik vind het ZO leuk!


Alle oma’s zijn leuk, lief en willen maar al te graag vertellen over hun familierecepten. Maar ze doen dit met een enorme rust en dat maakt het tot een heel fijn programma.


Ikzelf heb ook eters! Weer nasi? Weer Indisch! Jazekers! Ik was geïnspireerd! Ajam pedis, rendang, nou ja, heel veel en allemaal heel lekker! Vriendin F. en vriend J. genieten er net zoveel van als M. en ik (en F. krijgt een paar bakken mee naar huis voor haar diepvries) (mijn diepvries is al te vol).


En na het eten gaan we… puzzelen. Ja, het is niet anders. Gisteren heb ik met m’n ouders de rand gelegd en vandaag doen we een poging voor de rest.


Hij is leuk. We krijgen ‘m zeker niet af vandaag, maar puzzelen is gewoon gezellig, al zoek je een uur naar een stukje.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. C.J. schreef:

    En je blijft lekker bezig. Het is dat Tiel nogal uit de richting is anders kwam ik aanschuiven! ­čśë

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *