web analytics

2

HEMA, LOLOBAL & TINKERBELL

beginpaginatotaal

IMG_8534
Jajaja, ik ga proberen om wat scherpere foto’s te maken ’s ochtends! Dit is dus 1 van de jurkjes die ik afgelopen weekend voor 2 euro scoorde op het Waterlooplein. Echt een dikke SCORE, want past precies! Het is 6:45, de verkering is net de deur uit, dan heb ik nog even tijd om wat te werken voordat oppasmeisje M. ontwaakt.

IMG_8535
En ik had bij Bastiaan van KX Radio een plaatje aangevraagd, dus ik moest even op de radio uitleggen waarom. Het is vandaag ‘Rode Kruis-dag’ en Bastiaan had zelf om liedjes met ‘bloed, vrouwen, ongesteld’ gevraagd, dus ik kwam op Twisted van Skunk Anansie. Ja, met een beginregel ‘I cried on my blood day’ vraag je erom!!!

IMG_8538
Nina is weer tiptop! Thank God! Als ik weer terug ben van het wandelen is M. inmiddels wakker. “Zullen we gaan ontbijten bij de HEMA?”, vraag ik. Vind ze een goed idee! Maar eerst even een bak spaghettisaus bij m’n ouders brengen en ja, die willen dan ook wel gezellig mee ontbijten. Dus M. gaat bij mij achterop de fiets en m’n ouders gaan met de auto.

IMG_8539
Kijk eens hoe oldskool! Loloballen bij de HEMA! Voor maar 5 euro!!

IMG_8541
Hier laat M. zien hoe het moet. Die voetjes die erbij staan zijn van m’n ouders, die zijn inmiddels ook gearriveerd in de HEMA.

IMG_8543
Lekker hoor! Voor 1 euro heb je een croissant, een stokbroodje met ei en een kop koffie of thee.

IMG_8546
M’n vader vindt dit ook erg lekker.

IMG_8547
En een glas jus d’orange kost maar 50 cent! Als M. vakantie heeft gaan we wel vaker ontbijten bij de HEMA. Ik krijg dan haar broodje met ei en zij krijgt mijn croissant. Dan hebben we allebei wat we het lekkerst vinden. Goede deal!

IMG_8548
Oppasmeisje M. en ik gaan nog even verder winkelen. Het is zondag moederdag, dus we moeten even wat cadeautjes kopen. Dit shirt wordt niet gekocht, maar vind ik wel heel gaaf.

IMG_8552
Ik koop bij de WIBRA een flinke tas met haakwol. Ik vind de WIBRA een fijne, tijdloze plek. De winkel ziet er nog precies hetzelfde uit als 30 jaar geleden. Het assortiment is misschien iets aangepast, maar het logo, de tasjes, de plavuizen vloer; alles is nog net als toen. En vroeger was het dus echt niet gaaf om met een WIBRA-tasje te lopen, nu liep ik met 2 grote tassen wol door de stad.

IMG_8553
De broer van Nina doet hier Waylon van de Common Linnets na.

IMG_8554
PARTY!!!!!

IMG_8555
Even boodschappen doen bij de Albert Heijn.

IMG_8560
Hier laat M. even zien wat voor jurkje ze heeft gekregen bij de H&M. Voor het eerst sinds heel lang vonden we een jurkje wat we allebei heel tof vonden!

IMG_8561
Oh ja, deze heeft ze ook gekregen!

IMG_8577
En Nina kreeg dit sjaaltje. En een koekje.

IMG_8583
We gaan knutselen. Iets voor moederdag. Met wat pretzel-snackjes erbij. Het knutselen ging niet in 1 keer goed en gezellig. Kan gebeuren.

IMG_8585
Bij mij wel hoor. Dit worden de kleuren voor de deken die ik ga haken.

IMG_8586
Nina is echt weer beter hoor! Maar ze wordt graag verwend.

IMG_8588
Bruce vindt het maar niks dat de bank altijd vol ligt met stekkers, snoeren, tablets, telefoons en laptops.

IMG_8590
De verkering is weer thuis en zet een elfen-piraten-film op: Tinkerbell en de Piraten.

IMG_8596
Pommes duchesse uit de oven.

IMG_8597
Speklapje.

IMG_8598
En oppasmeisje M. helpt toch maar even mee met het maken van een salade.

IMG_8600
Nina wacht.

IMG_8604
Want ze krijgt een bak met vers vlees! Vriendin E. had het verhaal van Nina gelezen en ze heeft me al vaker gezegd dat vers vlees zo goed voor honden is en heeft me 3 zakjes gegeven om het te proberen. Nina weet niet wat haar is overkomen (het opeten van de bak duurde 10 seconden). Ze vindt het heerlijk (ja, logisch) en blijft nog een paar minuten naast haar voerbak zitten of ze nog meer krijgt. HAHA! Wij gaan met z’n allen op de bank. Oppasmeisje M. mag het Eurovisie Songfestival kijken, maar rond 21:45 vallen haar ogen vanzelf dicht, dus breng ik haar naar bed. Maar niet nadat ze wat frituurhapjes en een bakje Buggles met kaassaus had gekregen.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Marjan schreef:

    Nina kan niet wachten om aan te vallen op die bak met eten … prachtig!

  2. Jan Folkersma schreef:

    “frituurhapjes en een bakje Buggles met kaassaus”

    Dus met de anorexia valt het wel mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *