web analytics

3

EEN PAD, JURKJES & EEN HANDJE RENNIES

middengelukt1

IMG_8258
Hé, vieze stinkerds! Komen jullie nog een keer je bed uit of niet? Ik ben om 6:00 opgestaan, maar dochter S., Nina en de echtgenoot liggen tot na 10:00 in bed. Ach, dan zullen ze het wel nodig hebben.

IMG_8261
Ik doe eens HEEL gezond… ontbijten met een soepje en een sapje. Beetje een overkill aan vitamines.

IMG_8262
Nina krijgt brokken.

IMG_8263
Sid a.k.a. Mufasa, king of De Hulk.

IMG_8267
Bruce is king of mijn kantoor. Ik ben er de hele dag aan het werk (goed bezig, ook al is het 5 mei). Hij is er de hele dag aan het loungen.

IMG_8304
Frank is king of de bank.

IMG_8307
Er gaat calorie-technisch iets niet helemaal goed met al die ijskoffies die ik de laatste dagen naar binnen heb gewerkt, want… met 2 bollen roomijs en een flinke laag slagroom.

IMG_8308
Hier ben ik even stil van… Menno Nicolai was een oude bekende uit de bloggerswereld. Een lieve man met een prachtige, diepe stem. <3

IMG_8309
Ik kom deze prachtige kunst tegen tijdens een afleidingsrondje op Facebook.

jurkjes
Omdat ik m’n jurkjes toch niet zomaar kan weggooien zet ik ze allemaal tegelijk te koop. En ze zijn ook allemaal in 1 keer weg. Fijn. Goed bezig.

IMG_8311
Ik kan gewoon nooit genoeg krijgen van dit lekkere beest.

IMG_8314
Ik was dus heel lief bezig in de tuin en in de kas en toen ZAT ER EEN KIKKER!!!!! Een kikker in m’n kas! En ik weet heus wel dat dat beestje banger is van mij dan ik van hem, maar iemand anders moet ‘m uit m’n kas gaan halen, want ik vind het een hele toestand. Dochter S. komt to the rescue.

IMG_8316
Ik maak de foto’s.

IMG_8318
Gatverrredammme!!!! Het is dus geen kikker, maar een pad.

IMG_8320
Nou doei! Tot nooit meer ziens.

IMG_8322
We eten verse spinazie.

IMG_8327
En ik maak ’s avonds een dadeltaartje. Ik zal het recept nog een keer delen, want ZALIG!

IMG_8330
We kijken ’s avonds naar Adam Zoekt Eva en daarin zit dit vreselijke irritante mannetje. Het is een marinier met een klein piemeltje en een Limburgs accent. Ik zou het er niet op kunnen, maar 2 Eva’s op het eiland wel. Zucht en steun.

IMG_8337
Hier gaat ook iets vreselijks mis calorie-technisch gezien. Het is de laatste avond dat dochter S. hier is en ach, we kunnen best wel een pizza bestellen bij de Domino’s. AAAAAARGHHHH!!!!

IMG_8339
We kijken naar Toni & Tony: Zo Vader Zo Zoon en pfffff… wat een moeilijke vrouw is die moeder zeg. En laten we even eerlijk wezen; haar vriendje dat zich zo misdroeg op het feestje van Tony Junior had echt niet alleen een paar biertjes teveel op… die stond strak van de XTC (takes one to know one) en als je toch weet dat er camera’s op je gericht staan, dan hou je je een beetje in. Toch? Anyway… na dit prachtige programma gaan J. en ik, samen met een handje Rennies naar bed.

Vorig jaar deed ik een poging tot haken...

Vorig jaar deed ik een poging tot haken…

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. linda schreef:

    de doos met jurkjes is gearriveerd!

  2. Zera schreef:

    Wat een heerlijk verhaal van een heerlijke dag. Glimlach nog na :-)

  3. Neni schreef:

    Takes one to know one? Die gast had iig veel gezopen maar zeker geen xtc gehad. Durf ik mn hand voor in t vuur te steken. Maar wat een heerlijk programma verder :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *