web analytics

0

EEN MAANDAG MET HANGEN EN WURGEN

middengelukt1

IMG_3654
Ik heb slecht geslapen, want op de een of andere manier is J. weer begonnen met snurken. Heeft-ie maanden niet gedaan. Zucht en steun. Verder voel ik me zwak, ziek en misselijk, dus we gaan er weer lekker tegenaan deze maandag. Ik krijg een mailtje met het tijdstip waarop m’n nieuwe telefoon vandaag bezorgd gaat worden. Jippie.

IMG_3655
Ik plog de afgelopen dagen even bij.

IMG_3656
Pffffff… met hangen en wurgen krijg ik wat sushi naar binnen. Ze waren overigens erg goed gelukt, maar als je je niet lekker voelt smaakt niks.

IMG_3657
De bel gaat! Jippie! Zal het m’n telefoon zijn? Nope… weer een dildo.

IMG_3658
J. is ook niet lekker en ligt op de bank naar TLC te kijken, dus we kunnen wel stellen dat het echt niet zo goed met ‘m gaat. Of hij heeft inmiddels alle UFO-documentaires gezien, dat kan ook.

IMG_3661
Ah, gossie. Ik kom onze trouwfoto’s tegen. Deze is eigenlijk wel leuk om op canvas te laten drukken. We hebben eigenlijk nergens in huis foto’s van onszelf (of anderen) hangen.

IMG_3662
De bel gaat weer. En weer geen telefoon. Weer sekstoys. Wat een leven. Dit speeltje heet geen ‘Electric Luna’, maar ‘Electric Eric’… dus dat moet wel een match zijn.

IMG_3667
Oh, ja, het is maandag hè? Dus Bruce is weer z’n irritante zelf. Ik voel me echt niet lekker en kan me totaal niet concentreren op m’n teksten. Ik heb het gevoel dat ik maar wat doe en na een uur niet eens meer weet wat ik heb gedaan. Met hangen en wurgen toch maar gewoon doorgaan.

IMG_3668
De bel weer! Nu dan echt m’n nieuwe telefoon. Een roze iPhone 5. Jippie. En ik ben goedkoper uit dan met m’n vorige abonnement.

IMG_3680
Met hangen en wurgen krijg ik een review online. Van een LIDL vibrator. Of eigenlijk is het een massage apparaat, maar daar gaat het niet om. Hij kost maar € 12,99, dus eh, geen geld. De review staat: HIER.

IMG_3682
Met hangen en wurgen krijg ik een paar happen Mexicaans uit de diepvries weg.

IMG_3684
’s Avonds kijken we naar de documentaire 0,8 Ampère Geluk… ik weet niet zo goed wat ik van deze documentaire over elektroshock-therapie vind. Beetje traag en onduidelijk allemaal. De vorm van de documentaire lijkt belangrijker dan een duidelijke boodschap.

IMG_3689
Kijk, dit zijn meer mijn programma’s. We liggen inmiddels in bed, maar ik kan niet slapen. Ik ben over m’n moeheid heen. Lekker dan. Tijd voor Tabatha, die dit keer niet een kapperszaak helpt, maar een hondentrimsalon.

IMG_3690
Deze dame is echt gek. Maar dan ook echt.

IMG_3694
Nina heeft geen moeite met in slaap vallen. Als een opgerolde worst ligt ze naast ons bed. Truste.

 

Vorig jaar ging ik naar een rommelmarkt (moet ik ook snel nu weer eens doen)...

Vorig jaar ging ik naar een rommelmarkt (moet ik ook snel nu weer eens doen)…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *