web analytics

4

ZOELEN ZUID, PAUL & SVAKOM GAGA

beginpaginatotaal

IMG_2840
Woehoe! Het is weer maandag! Nieuwe week, nieuwe ronde, nieuwe kansen! GAAAAAAN!

IMG_2845
Eerst m’n BFF uitlaten.

IMG_2847
HAHAHA! Ik moet heel erg lachen om deze graffiti! Zoelen is een dorpje naast Tiel met maar 500 inwoners! HAHA! In Zoelen Zuid staan vast 10 boerderijen!

IMG_2857
Ooh, gezond! Weer een restje van het tapasfestijn. Onder de komkommers zit de paprika-tapenade.

IMG_2858
Ik schrijf als een trein vandaag! Onder het genot van Paul Oakenfold, die draait plaatjes als een trein.

IMG_2862
Ik schrijf een review over een vibrator (de Svakom Gaga) waarvoor ik een staande ovatie verdien. De Mail Online heeft dagelijks 11,7 MILJOEN lezers en die denken allemaal dat je SOA’s of andere ziektes op kunt sporen met deze YUKIYUKI-vibrator (want dat schreven ze dus een paar dagen geleden in hun online krant)… Ik vind het een schande! Want het enige dat je ziet met deze videovibrator is ROZE! En ja, ik heb ‘m getest! Op videokwaliteiten en fotokwaliteiten… en toen konden de trilkwaliteiten me gestolen worden… Mijn review (met nietsverhullende foto’s) lees je: HIER. Ik ben nog nooit zo ver gegaan voor een review (al valt het best mee, redelijk SFW), maar ik kan er gewoon niet tegen als vrouwen (en mannen) verkeerd worden voorgelicht (en opgelicht!).

IMG_2864
Aan het einde van de middag heb ik vierkante ogen.

IMG_2865
J. zit alweer met m’n vader in de tuin te vissen.

IMG_2867
Ooooh, ga het nou doen!!!! Ik heb m’n courgette-planten meerdere keren water gegeven vandaag, maar ze blijven er als slappe vodjes bij hangen.

IMG_2868
Deze komen misschien nog wel goed.

IMG_2870
Restjes opmaken! Hmmm… lamsworstjes met courgette (nee, niet uit m’n eigen tuin, huil), tomaten, het restje paprika-tapenade en ui.

IMG_2872
Waar is je GIRLPOWER gebleven Nientje? Ver weg! Ze is nogal moe van haar middagwandeling.

IMG_2875
This is my life, today, tomorrow / Love will come and find me / But that’s the way that I was born to be / This is me, this is me!!!! Oh, Shirley Bassey!! My life bestaat momenteel uit buiten eten tussen de vishengels en visattributen…

IMG_2876
Smaakt prima!

rucolapesto
Recept van de rucolapesto: HIER.

IMG_2881
Oppasmeisje M. heeft haar eindmusical. Op de foto vriendinnetje I. (de zus van M.) en de achterkant van haar vader (dus ook de vader van M.). Het is nogal HEET in de zaal. In die zaal kreeg ik overigens mijn middelbare-school-diploma uitgereikt.

IMG_2887
Het was een leuke musical en oppasmeisje M. had het er al weken over. Ze speeltje Sjonnie, een bully (de groep die andere kinderen pesten) en er waren heel veel liedjes en een paar dingen die ik niet kon verstaan en sommige dingen gingen heel erg snel en aan het eind zongen ze met z’n allen een liedje; “Volgend jaar zijn we allemaal verdwenen.” Nou, dan kan je mij wegdragen. JANKEN! Vorig jaar zat ik nog bij de musical van dochter S. en ja, M. is dan wel m’n oppasmeisje, maar toch ook wel m’n oppaskind en wat worden ze groot en het gaat allemaal zo snel!!! Gelukkig zat de moeder van M. nog veel harder te janken dan ik, dus dat scheelt, HAHAHA!

IMG_2890
Thuis mocht ik van de echtgenoot kijken naar een documentaire over een vrouw met een half gezicht.

IMG_2891
Dat was heel lief van ‘m. De vrouw met het halve gezicht kreeg allerlei operaties en nu heeft ze nog steeds een lelijk gezicht, maar toch net iets anders dan vroeger. Ze is er zelf heel blij mee. Fijn hè? Ik ga nu met een heel gerust hart slapen.

 

Zoemmm.com | Stout voor vrouwen

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Marjan schreef:

  Je kan zo geruststellend vertellen….. als ik je verhalen lees dan hoor ik het je gewoon vertellen (inmiddels ken ik je stem een beetje door de filmpjes) en dan hoor ik in je stem het sarcasme, of gewoon de lol, het meelevende, het verbijsterende… Ik zit nu grijnzend met mijn ochtendkoffie terwijl mijn hond ongeveer net zo gevloerd als jouw Nina naast me ligt…. (hij ligt mij te bewaken denk ik….)

 2. Ellen schreef:

  Ja die musical , maar ik had mooi een bekertje water en een zakdoekje gescoord haha
  Blij dat alles. goed gegaan en achter de rug is, ennuh Rene staat erg leuk op de foto haha

 3. patchwork schreef:

  Ik vind dat je het verrekte ver schopt met je eerste moestuin! Het is mij gelukt om van 50 zaadjes naar 20 zaailingen nog 3 miezerige volwassen plantjes over te houden- en dan heb ik ´t over afrikaantjes, die ik nodig vond om de al even miezerige roos te beschermen tegen luis en hopelijk na 4 jaar eens in bloei te krijgen.De luis was sneller en gewoon pletten tussen je vingers werkt veel beter en stukken sneller. Voor de prijs hoefde ik ´t dus ook niet te doen; volgroeide plantjes waren goedkoper en al op de markt vóór de luis toesloeg. De roos heeft me wel getroost voor mijn inzet en me 2 bloemen gegund, dat wel! Ik haak af qua zelf opkweken, mij teveel moeite! Dan neem ik nog liever een cavia, al worden die ook niet oud!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *