web analytics

9

PLOG MAANDAG 12 JUNI 2017


Goedemorgen deze maandagmorgen! Ik plog het weekend even bij!


Met hulp van de kantoorkater.


Van de meeste herinneringen op Facebook word ik lichtelijk agressief, verdrietig of geirriteerd, maar van de tekst op deze rouwkaart van mijn oude buurvrouw word ik blij.


Ook leuk! Bruce en ik mogen namens We-Vibe (echt een TOP-merk) een Sensations In Sync-pakket ter waarde van 199 euro weggeven! HEEL GAAF! Als je een berichtje achterlaat op Climaximaal.nl, dan ding je mee naar deze superprijs!


Mijn uitzicht. Ik vind het fijn om de dingen die ik heb vormgegeven te kunnen zien. Als ik dan in een ‘oh, ik kan niks’-fase zit, dan kijk ik naar de poster met het konijn en dan denk ik; valt best mee.


Lunchen met Indiase curry.


Ik ben bezig met een review en het duurt maar en duurt maar. Het is nogal een GROOT speeltje.


Dat zeg ik; GROOT!


Hahahahaha!


Ik vind een oude liefde op Spotify! Heerlijk!


M’n vriendinnetje M., tevens Love Bubble-baas komt langs om allerlei vormgeefklussen voor de Love Bubbles te bespreken. Ik ga het heel, heel, heel druk krijgen. Maar eerst op vakantie naar Parijs, dan beginnen!  “Zullen we een kaartje trekken?”, oppert M. (M. is dus mijn spirituele vriendinnetje) (maar ja, ik ben degene met de tarotkaarten in huis, dus ik ben zelf ook lichtelijk in het spirituele).


M. trekt uiteindelijk een slechte kaart (Schijven 7; mislukking). En zij gelooft écht in tarotkaarten. Ik trek een heel gezellige kaart (Bekers Prins)! Ik knip en plak de betekenis even: ‘Aanvaard je seksuele behoeften en leef ze bewust uit. Je zult in dat proces veel te weten komen over jezelf. Geef jezelf over en laat je verrassen door de geheime wensen die diep in jou leven. Bekers Prins is een kaart die kan duiden op een spirituele reis. De slang, symbool voor verandering, wordt wakker en richt zich op. De adelaar op de helm van de prins is een symbool voor spirituele bevrijding. De prins heeft geen aandacht voor de lotus, symbool voor liefde. De lotusbloem is nog naar beneden gericht. Naarmate de prins zijn instinctieve begeerten beter weet te integreren in zijn leven, zal de lotus zich oprichten en tot bloei komen.’ TOPKAART DIT! Tijd voor seks!


Maar eerst even verder met een andere passie (kots) van me! Koken! Ik moet en zal dat hele samosa-gebeuren NOG beter onder de knie krijgen, dus vanavond eet ik weer Indiaas! En… de samosa’s zijn nu dan echt perfect gelukt! De rest van de samosa’s zitten in de diepvries, zodat ik de komende maand iedere keer als ik Indiaas eet, er ook een paar samosa’s bij kan serveren! Goed idee van mezelf, al zeg ik het zelf. Dit zijn trouwens samosa’s gevuld met aardappel, doperwt, ui, knoflook. pepertje, gember, garam masala, komijn en kurkuma!


Goddomme, hier word ik blij van! Iedere keer weer.

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Ondanks die tarotkaart en je passie, moet je wel dingen gaan zien in Parijs. Niet alleen liggen staren naar het plafond van een smoezelig hotel ok?

  • Luna schreef:

   Hahahaha, nou… M. heeft echt een supergaaf hotel geregeld, helemaal funky en design! Maar we komen die hotelkamer ook zeker wel af hoor… seks gaat ook weer zo vervelen op den duur hè? We hebben geen plan, we gaan gewoon de deur uit en zien wel waar we komen! Hashtag #ZININ

 2. Branwen schreef:

  Dat ziet er uit als een goede dag. Een kraal voor aan je ketting :) Overigens, is het mogelijk dat het recept van je perfecte samosa’s ergens te vinden is? Voor mij en mijn liefjes ;)

  • Luna schreef:

   Als ik terug kom uit Parijs ga ik Culunair.nl weer eens wat leven inblazen… en dan ga ik al m’n favoriete Indiase recepten delen… Als je zoekt op Indiase samosa via Google, dan kom je een heel eind… ik heb ze nu met aardappel/doperwt (vega, supergoedkoop) gemaakt (lekker) (meest bekende ook)… vorige week met lamsvlees (ook superlekker) en heb ook een bietjes met feta-variant gemaakt… Ik ga binnenkort dus de recepten keurig fotograferen en delen! <3

   • Barbara schreef:

    Jaaaaaa! Ook de bloemkoolcurry svp. Gefeliciteerd met je moeder, ook een kraaltje aan je ketting. Zo grappig dat mijn moeder en ik ook op 17 november en 13 juni jarig zijn maar dan omgekeerd. Ik dus vandaag. Fijne dag

 3. Marjan schreef:

  Mooie tekst van je buurvrouw…. fijn, Parijs… en dan al die lekkere recepten…. ik kan niet wachten.

 4. Maurice schreef:

  De laatste foto… JAAAAAAAAAMMMMMMMIEEEEEEEEE ^_^

 5. Regina schreef:

  Tip voor Parijs: Le Marches des Enfants Rouges. Een fantastische, authentieke en ietwat smoezelige foodcourt waar je heerlijk kunt eten. Met name de stand vlakbij de ingang met Libanees eten is waanzinnig. Kan ik je echt aanraden. Absoluut niet te vergelijken met halfslappe foodtruckfestivals in NL.

  Geniet ervan!

 6. Sandra schreef:

  Wanneer komt een een win-actie voor dat heerlijke Indiase eten? Je kunt zo een huiskamer-restaurant beginnen!
  Veel plezier&liefde in Parijs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *