web analytics

2

PENSEEL, CHAMPIGNONS & DE LIDL

beginpaginatotaal

IMG_2899
En… daar gaan we weer… Het is dinsdag, 6:27! Ik ben er klaar voor!

IMG_2905
Eerst deze tyfuszooi opruimen.

IMG_2906
Inruimen, uitruimen, inruimen, uitruimen, de ondraaglijke herhaling van het huishouden…

IMG_2907
JAJAJA! Eten en uit, I get your point.

IMG_2909
Kijk eens aan, de bramen langs de uitlaatroute van Nina beginnen te komen.

IMG_2912
Dit is mijn ontbijt. Restje van gisteren. Nice!

IMG_2913
Dit is een mannetjes-courgette.

IMG_2914
En dit een vrouwtjes-courgette.

IMG_2915_1
En omdat ik het idee heb dat er niet genoeg bijen zijn om de vrouwtjes-courgettes te bevruchten (en omdat de courgettes niet groeien) speel ik voor bij en bevrucht het vrouwtje met een een kwastje. Op hoop van zegen!

IMG_2920
Ik test en schrijf een review over de Stronic Drei. Dit speeltje krijgt een 10 en het is lang geleden dat ik dat deed! HEEL GOED APPARAAT dus. Kijk mij eens smilen in een shirt van de echtgenoot!

IMG_2934
Even een hapje tussendoor. Champignons met peterselie.

champignons
Recept: HIER.

IMG_2936
We krijgen bericht van de opa’s dat de meiden weer veilig terug in de trein naar huis zitten. Alles is goed gegaan. Gezellig. Lief. Jongens gekeken. Geshopt. Uit eten geweest. Films gekeken. Kortom; kapot verwend.

IMG_2938
Nina kan niet wachten tot haar pubervriendinnen thuis zijn.

IMG_2940
De echtgenoot en ik gaan even shoppen bij de LIDL.

IMG_2943
Met honger. En regel boodschappen-regel-nummer-1 is; nooit boodschappen doen met honger is nooit goed.

IMG_2944
Daar in de verte loopt de echtgenoot. Dit is een slecht teken, want het is beter dat ik dicht bij hem in de buurt blijf om ‘m tegen te houden. Hij loopt bij de diepvries-sectie en dat is al helemaal een slecht teken.

IMG_2945
Kijk, dit enthousiaste loopje verraadt dat hij diverse diepvriesproducten in het karretje heeft gegooid, dus dat er vanavond gefrituurd moet worden, want er past niks meer in de diepvries.

IMG_2947
Ik laat mij verleiden tot de aanschaf van deze kaas.

IMG_2948
Oh, misschien heb ik per ongeluk nog wel veel meer gekocht. Maar ik koop altijd ingrediënten om lekkere dingen mee te koken. De echtgenoot koopt kant-en-klare happen.

IMG_2949
Ooooh, ik had vanmorgen toch de hele keuken opgeruimd???

IMG_2950
HUIL!

IMG_2953
Nina ligt erbij en kijkt ernaar.

IMG_2956
En… daar zijn de meisjes alweer. Pappa J. is happy dat z’n meisje weer veilig thuis is. Van de rest van de avond zijn geen foto’s, maar die zouden iets te maken hebben gehad met frituurhapjes, waarvan ik er echt maar 3 heb gehad.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Marjan schreef:

    Heerlijk frisse meisjes in zomerjurkjes in de trein…. heel lang geleden (nog langer geleden dan heel lang geleden ging ik met 4 vriendinnen op tienertoer… bestaat dat nog? Ik hoop het… dat was zoooooooo leuk…. ) nou ja, wij gingen ook in zomerjurkjes… en op slippers in de trein…. en mijn vader en moeder waren ongeveer net zo blij als jij en de echtgenoot dat we veilig en wel weer terugkwamen…

    Ik zei het al op je andere log… ik ga sparen… ;-)

  2. Jan Folkersma schreef:

    Ik denk dat die jongens ook wel terugkeken naar die twee jongedames. Goedemorgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *