web analytics

3

KLEIDUIVEN, ROMMELMARKT & POEZENBORDJES

beginpaginatotaal

IMG_8742
Het is 8:00 en ik heb zwaar kut en amper geslapen. Hele rare en onsamenhangende dromen. Nou ja, lekker douchen dan maar.

IMG_8744
Kijk, ik kan alweer lachen! Dit jurkje heb ik al 23 jaar! NO SHIT! Ik kocht het toen ik 15 was bij de Peek en Cloppenburg en ik pas ‘m dus nog steeds. Okay, hij zit misschien ietsje strakker, maar who cares?

IMG_8748
J. en ik gaan naar een rommelmarkt in de sporthal hier om de hoek. We zijn allebei gek op rommelmarkten, vlooienmarkten en kringloopwinkels.

IMG_8750
Er waren nog meer mensen op het idee gekomen om meteen om 10:00 voor de deur te liggen.

IMG_8754
De verkering laat hier even zien hoe blij hij is met z’n kleiduiven-schiet-jas voor maar 1 euro! J. is lid van de kleiduiven-vereniging. Of eh, kleiduiven-schiet-vereniging, hoe heet dat eigenlijk? Hij gaat dus regelmatig kleiduiven schieten en daar hoort zo’n jasje als dit bij. Normaal kost zo’n jas misschien wel 100 euro en dat slaat nergens op, want je loopt best voor lul met zo’n jas. Oh, wacht, ook met deze jas van 1 euro loop je voor lul. Gelukkig draagt hij het alleen als hij gaat schieten.

IMG_8757
Ik kocht deze 3 kookboeken. Ik probeerde nog wat af te dingen, maar de dame achter de tafel was onvermurwbaar. Maar ach, 10 euro voor deze 3 nieuwe boeken is eigenlijk best een koopje.

IMG_8769
Thuis maak ik de boeuf bourguignon af. Extreem goed gelukt, al zeg ik het zelf.

boeufbourguignon
Ik heb het recept al op www.culunair.nl staan!

IMG_8772
Om een uur of 12:00 heb ik de pubermeisjes geactiveerd. Tijd om te komen ontbijten, stelletje stinkerds. Nou ja, ontbijten? Het werd een English Breakfast, maar dan dus om 12:30. SCORE! De dames geven mij een 10+ voor dit ontbijt. De verkering mistte de worstjes.

IMG_8774
Ik ben verliefd op m’n poezenbordjes!

IMG_8783
Frank is ook verliefd op de poezenbordjes. Of op een stukje krokant spek, dat kan ook.

IMG_8801
J. brengt dochter S. weer naar haar andere huis en ik breng een bak boeuf bourguignon naar m’n ouders. Ze krijgen meteen een bak couscoussalade met kip, want die had ik ook nog gemaakt, maar daar heb ik geen foto’s van.

IMG_8810
We hangen de rest van de dag op de bank. Zo fijn! We kijken verschillende films, maar ik heb alleen ‘Catch Me If You Can’ onthouden, want die had ik al een keer eerder gezien. We eten die lekkere boeuf bourguignon op de bank. Zonde eigenlijk. Uren voor in de keuken gestaan. Het smaakte er trouwens niet minder om.

IMG_8862
Nina kijkt net als wij zeer geïntrigeerd naar ‘Het beste van Idols, Worldwide’.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Anna-Maria schreef:

    echt een zondag gevoel… goede score voor koken !

  2. liese schreef:

    frank! voor een kat! geweldig!

  3. Kees Versluis schreef:

    Hoi Luna, ik lees dit en merk pas aan het eind als ik bewust even terug kijk dat je niet zo heel veel hebt geschreven. Maar het lijkt wel veel. Mijn weerstand tegen plogs gaat ongemerkt langzaam minder worden. Ik vind deze heel leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *