web analytics

0

2 PANDA’S, WOMANIZER PRO & K3 ZOEKT K3

middengelukt1

IMG_7718
De oppaspuber is weer keurig naar school en m’n ouders halen me op voor ons rondje LIDL en Turkse supermarkt. M’n moeder heeft 2 panda’s gemaakt voor in de kerstboom en het is puur toeval dat Nederland deze week ook 2 panda’s heeft gekregen van Japan.

IMG_7720
Wow! Wat een megagrote kolen hebben ze bij de Turk! Daar kun je met 20 man van eten volgens mij.

IMG_7724
Heel even loungen tegen J. aan. Er missen een heleboel foto’s, want m’n schoonvaders kwamen gezellig langs om even te lunchen en ook m’n vriendinnetje M. kwam langs en het was heel druk en gezellig en ik ga zo weer aan het werk.

IMG_7729
De review van de Womanizer Pro schrijven! Een briljant apparaat, maar jammer dat-ie € 189,- kost (al is-ie iedere euro waard, dat dan weer wel).

IMG_7734
J. is naar de rugby, ik ga nog wat dromenvangers maken en Nina doet wat ze het beste kan.

IMG_7735
Ik neem nog maar een kopje courgette-soep met zalm.

IMG_7738
En kijk ook nog een stukje K3 Zoekt K3. Wat een onzin-programma eigenlijk.

IMG_7747
Maar ja, het houdt me van de straat. Als J. terug is kijken we samen nog even naar The Voice Of Holland. Dat hebben we opgenomen en we spoelen alle reclames door, dus uiteindelijk zijn we na 30 minuten klaar om naar bed te gaan.

Vorig jaar had ik ook al zo'n goed-gevulde voorraadkast...

Vorig jaar had ik ook al zo’n goed-gevulde voorraadkast…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *