web analytics

2

PLOG MAANDAG 11 JUNI 2018


Nou, dit wordt m’n eerste werkdag, m’n eerste maandag, zonder Bruce in de buurt. Ik zie er al een paar dagen tegenop, maar het is wat het is en het is kut. Gelukkig komt Sid Vicious me ’s ochtends een soort van knuffelen op bed.


Gisteren ben ik met Anoeschka naar de Ij-hallen geweest en daar heb ik dit lichtblauwe unicorn-bontjasje gekocht voor 50 cent. SCORE!


M. en ik laten Nina uit in alle vroegte.


En deze 2 katers kan ik nu kapot verwennen met lekkere hapjes en snacks. Bruce mocht alleen maar dieetbrokken, dus de een z’n dood is in dit geval de ander z’n lekkere tonijn in gelei.


Nee, niet voor jou. Al likt Nina daarna de vloer wel even schoon.


Ik bestel deze tas. Ik wilde ‘m al veel langer, maar omdat Bruce dood is en omdat ons tripje naar Parijs daardoor niet door kon gaan vind ik dat ik ‘m verdien! Niet heel duidelijk op de foto, maar het is een zwarte kat op een maantje. Helemaal kek.


Om 8:30 ga ik naar de Curves. Ik vind het een prestatie. Even een half uurtje sporten. In deze sportschool zijn er alleen maar ‘good vibes’, aldus dit papiertje wat er hangt.


Thuis zijn de vibes eventjes wat minder. Maar ja. Hoort erbij. Hierna ben ik gewoon dromenvangers gaan knopen zonder te janken.


Af en toe een knuffel bij deze dikke dame halen en weer door.


Lunch!


Even bij dit setje langs! Mijn vader heeft het ook niet gemakkelijk, haha.


Bestellingen wegbrengen naar de post.


Avondeten! Thaise vis met paprika en komkommer. Very nice!


Deze vintage jurk heb ik gisteren ook gescoord bij de Ij-hallen. SCORE! Supergaaf ding.


’s Avonds komen de overburen even langs voor koffie en hier laat Frank zien dat je poezenliefde niet af kunt dwingen met hapjes, snacks, blikkies of tonijn in gelei. Ik zie ‘m de hele dag amper, hij wil nooit bij me liggen en hop, hij gaat meteen bij de allergische overbuurman op schoot. Logisch.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. CJ schreef:

    Katten logica is een beetje hetzelfde als vrouwen logica: onnavolgbaar… ­čśé

  2. Marjan schreef:

    En dan dromenvangers maken zonder te janken, top! Die actie van Frank…. tja… katten doen dat altijd he.. die gaan net bij diegene liggen die of allergisch zijn, of die net niet dol is op katten. Hij is wel erg fotogeniek nu, dat dan weer wel ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *