web analytics

7

PLOG 7 AUGUSTUS T/M 13 AUGUSTUS 2017


Het lukt me nog niet echt met dat dagelijkse ploggen hoor. Hoeft ook niet. Nogmaals; op www.instagram.com/electricluna kun je korte filmpjes en foto’s zien van m’n dagen. Het is alleen erg jammer dat ze na 24 uur weer verdwijnen (en om nou ‘echt’ te gaan vloggen en editen, dat is ook weer zoveel werk en gedoe). Maar goed! Het is maandag 7 augustus, ik leef nog steeds in een halve waas. Ik weet niet meer hoe ik de zaterdagavond en zondag ben doorgekomen. Het is dus nogal blurry in m’n hoofd. ’s Middags wordt een prachtige bos bloemen van Jan bezorgd! SUPERLIEF!!


Ik wil, nee, moet toch wat aan het werk blijven, maar met een blurry hoofd is het heel moeilijk schrijven. Maar ik doe m’n best. Gelukkig ben ik nog wel in staat tot leuke productfotografie.


En ik moet van mezelf elke ochtend en elke avond meelopen met M. en Nina. Ik kan haar zelf nog niet houden (als ze een andere hond ziet, dan zou ze zomaar de straat over kunnen vliegen aan de riem en mijn organen voelen nog niet echt lekker stabiel) (en ik ben vreselijk moe). M’n ouders laten Nina deze hele week ’s middags uit. LIEF!


’s Avonds eten we stamppot rauwe andijvie met een gehaktbal. Lekker en heel lang geleden!


Dinsdag is het Wereldkattendag en Matijn Nijhuis, ja, die van die superleuke vlogs (het enige Youtube-kanaal waarop ik geabonneerd ben) , heeft Els meegenomen naar z’n werk (Radio 2)! En… ik maakte ooit een PloesiePoesie van Els en die is ook meegenomen en staat gezellig in beeld! Hele knappe poes, die Els!


Nou, het is me na uren en uren en uren toch gelukt om een review te schrijven! Ik had ‘m een paar weken terug al getest, maar ja, het meeste werk gaat in het schrijven zitten. Check: DILDO REVIEW #361: GEBOGEN G-SPOT DILDO!


Zo’n galblaas-dieet kan ik iedereen aanraden! Ik kwam zaterdag uit het ziekenhuis en toen ik op de weegschaal ging staan zag ik dat ik 5 kilo in 1,5 week was afgevallen. Nu zit er weer een beetje aan, maar ik wil toch wel graag wat aansterken voor m’n operatie aanstaande vrijdag. Dus; eten, eten, eten. Ik mag ALLES!


Opdrachtje tussendoor; lukt. Adem in en adem uit, maar klaar!


Woensdag heb ik een afspraak met een anesthesist, een verpleegkundige en ik moet nog een keertje bloed laten prikken in het ziekenhuis in Nieuwegein. Zucht. Ik krijg van de anesthesist te horen dat ik een ruisje op m’n hart heb, maar dat dat niks is om me zorgen over te maken en dat ze me gewoon gaan opereren en onder narcose gaan brengen. En ik hoef niks met de informatie te doen, maar als ik er behoefte aan heb kan ik een paar weken na m’n operatie gewoon eens naar m’n huisarts gaan. Ja, lekker dan! Het bloedprikken interesseert me trouwens ook niks meer. Voor de vorm mompel ik nog dat ik het allemaal maar niks vind, maar happa, gooi die naald er ook maar in ook, ik wil naar huis, ik ben het zat, dit gedoe. Ook een klein voordeeltje van de afgelopen weken; geen prikangst meer.


Woensdagavond word ik gebeld door m’n chirurg dat m’n operatie van aanstaande vrijdag niet door gaat, maar een week is verschoven. LEKKER DAN! Ik kan niet anders dan me hier bij neerleggen. Ik kan wel gaan lopen huilen en gillen en zeggen dat ik het NUNUNUNU wil, maar ja, m’n bloedwaarden zijn goed, er is geen bloedspoed en behalve dat ik me moe voel heb ik momenteel niks. Of niks; ik loop wel met de constante angst dat ik weer een galsteen-aanval krijg en dat zo’n steentje weer dwars gaat zitten en dat ik weer van voor af aan kan beginnen. Maar ja. Het is wat het is. Ik ga me instellen op nog 1,5 week met die sluimerende angst lopen en me richten op 18 augustus. Adem in en adem uit.


Reviewtje schrijven dan maar weer?


Mag ik even een applaus voor M.!!!! Dit ziet er heel onaantrekkelijk uit, maar dit was ZALIG! Pasta met citroenkip en tijm en peterselie en ZALIG!


En weer een review online! Voor een patiënt ben ik best lekker bezig. Check: DUO VIBRATOR REVIEW #362: RIANNE S. XENA RABBIT.


Donderdag maar weer bezig met een andere review. Geholpen door Bruce.


Ik ben ook nog in een opruim-bui. Ik heb heel veel Lush-spulletjes die ik nooit gebruik of die iets over de datum zijn, maar in mijn Lush-FB-groep zijn er genoeg meisjes (vrouwen) die dit pakket wel willen winnen.


En ik geef ook nog dit pakket weg. Ik ben even Karma-punten aan het verzamelen voor m’n operatie volgende week. En ik wil toch echt ooit een heel erg opgeruimd huis (hahahahahaha) (daar wacht ik al 20 jaar op).


Ik neem een vlog op. Samen met Bruce. En de Zumio.


Ik geef ook nog iets weg op Climaximaal.nl! Ik heb heel veel plezier in het maken van de productfoto’s. Even een nieuw laatje creativiteit openen.


Het is vrijdag en ik ga keurig met m’n ouders naar de LIDL. Het is wel een beetje kut, want ik zou vandaag dus eigenlijk geopereerd worden en als ik heel eerlijk ben voel ik me eigenlijk vandaag pas voor het eerst weer helemaal de oude. En dan moet ik nu nog een week wachten en daarna weer aansterken, bijkomen, weet ik veel wat me gaat overkomen! M’n moeders Lush-showergel is op en ze vraagt of ik nog wat voor haar heb. Maar natuurlijk. “Doe maar iets citroenerigs”, zegt ze. Heb ik heel veel van. Zij blij, ik blij!


M’n vriendinnetje Inge is de hele vrijdag bij mij. Ik wil in de toekomst workshops gaan geven en zij is m’n eerste proefkonijn om te kijken hoe lang iemand anders over een dromenvanger doet en of het wel lukt! Het lukt. En het duurt een uurtje of 5 of 6. Te doen dus! En het is heel gezellig en het resultaat is TOP! Ik krijg van haar ook een TOP-cadeau! Eenhoorn-wc-papier! Heel gaaf. Maar dan echt.


Wat zitten jullie nou te kijken??


Nee joh! Weer een review online? Check: VIBRATOR REVIEW #363: PRETTY LOVE ROMANCE.


Zaterdagavond ga ik met gevaar voor eigen galblaas uit eten! Ik eet heel bewust al een week zo min mogelijk vet of andere gekkigheid en dan is uit eten toch wel een beetje spannend. Maar! Het was HEERLIJK! En de paar gefrituurde dingetjes hebben niet voor een galblaas-aanval gezorgd. SAFE! Fijn! En je voelt je ook meteen weer even ‘mens’, wat natuurlijk nergens op slaat, maar ja, jeetje, toch. Ik wil dat alles weer is zoals het hoort.


Zondag gaan M. en ik even naar de IKEA voor een nieuw dekbed en daarna eten we bij z’n vader. Weer terug naar Tiel waar ik gewoon NOG een review online zet. Al heb ik deze niet zelf geschreven, maar het is wel een hele goed review van een heel goed speeltje! Wat zeg ik; het beste speeltje EVER! De Njoy Pure Wand is op mijn aanraden door heel veel mensen gekocht en D. en E. hebben er een gastreview voor me over geschreven! Superlief! Enne; bovenstaande Barbie en nep-Ken foto’s waren heel leuk om te maken. Het was een eclectische, rare, week. En de week daarna zal wel weer net zo zijn. Ik hoop maar 1 ding en dat is dat ze de operatie niet weer uitstellen.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Haha die Bruce en Frank, zo zitten ze niet vaak. Sterkte vrijdag a.s. We zullen aan je denken.

 2. Ingrid schreef:

  Staatsie portret van de katers:)
  Rare week geweest dus. Maar wel lekker gegeten.

 3. Buuf schreef:

  Wat fijn te lezen dat je je, in ieder geval nu, weer wat goed voelt. En dan is Tokyo ook wel het beste om je mee te verwennen! Op naar vrijdag! XX

 4. Jessica schreef:

  Wat vervelend dat de operatie is uirgesteld, niets zo vervelend als wachten.
  Jammer dat je niet meer dagelijks plogt, maar ik snap het wel. Ik kijk altijd erg uit naar je plogs en ik heb geen instagram, dus nu wat langer wachten.
  Sterkte vrijdag.

 5. Kees Versluis schreef:

  Die dagelijkse vlogspot mis ik ook best wel, ik begrijp het ook. Sterkte met alles en hopelijk komt er weer een dagelijkse vlog. Instagram, mis ik dat? Nee.
  Nogmaals sterkte met de operatie.

 6. Marjan schreef:

  Wekelijks ploggen is toch ook leuk? Ik vind het knap van je dat je ondanks je pijn en ongemak toch nog tijd en ruimte neemt om te ploggen. Jeetje, nog een week langer wachten… het is fijn dat je minder pijn hebt, maar dat wachten moet wel als een soort van ’tijdverspilling’ voelen… je had liever inmiddels willen herstellen van je operatie nu… en nu moet je nog langer wachten… bummer.

  Succes meis!

 7. Else schreef:

  Bij deze het gevraagde applaus voor M x 1000, het is nu later, de 1e dag van de rest van je leven – veel suc6 met herstellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *