web analytics

0

TROUWSTRESS, RINGEN & EEN KOUSEBAND

beginpaginatotaal

IMG_0697
Goedemorgen! Aangekleed en wel! Weer vroeg opgestaan, brood gemaakt voor oppasmeisje M. en haar naar school gebracht.

IMG_0702
Daarna heb ik alle tijd voor deze dame, die een bal in de bosjes heeft gevonden en even flink heeft gerend en gespeeld.

IMG_0705
De rest van de dag ligt ze op de bank. What else is new?

IMG_0706
Ik doe een poging tot werken, maar het wil allemaal niet zo lukken. Van alles in m’n hoofd, behalve de goede letters en zinnen. Ach, dan toch niet, ik ga over een week trouwen! Things to do! Ik haal oppasmeisje M. weer op uit school en samen halen we de trouwringen op. Thank God heeft de juwelier wél de goede letters en cijfers kunnen vinden. Ze zijn er!!! En op tijd!!!! Ik ben nu HEEL BLIJ!!!!

IMG_0707
Als ik thuis kom tref ik een cadeautje aan van 1 van mijn seksspeeltjes-leveranciers! Hoe lief! Een kousenband, HAHAHAHA! Thanks H.!

IMG_0709
M. mocht kiezen wat we aten en gelukkig koos ze iets lekker makkelijks! Kip Siam! Goede keuze M.!

IMG_0710
De verkering houdt er ook van.

IMG_0712
Ik ga met M. nog even Nina uitlaten en een boodschapje doen. Ondertussen zien we dit groepje eenden. Best uniek dat zoveel kuikens uit het nest het hebben overleefd.

IMG_0717
Met M. kijken we nog naar Utopia en daarna verf ik m’n haar. Het is belangrijk dat ik dit een week voor het trouwen doe, want mijn rode haren geven meestal nogal af, zodat ik met rode handen, een rood gezicht en soms ook rode kleding (in m’n nek) rondloop. De komende dagen om de dag m’n haar wassen en ik hoop dat m’n trouwjurk wit blijft.

IMG_0719
En ik hoop ook dat m’n blauwe plekken (die ik heb overgehouden van m’n vrijgezellen-boottocht) dan weg zijn. Het zijn er nogal veel en ze zijn nogal groot.

IMG_0722
Oh ja! Ook nog leuke post gekregen vandaag!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *