web analytics

0

PLOG DONDERDAG 7 JULI 2016

beginpaginatotaal

IMG_5534
Donderdag! Ik was er om 6:00 uit om al m’n bestellingen in te pakken. Het gaat nogal goed met de dromenvanger-business! HEEL FIJN! HEEL TROTS!

IMG_5535
De oppaspuber heeft enigszins uitgeslapen en we gaan samen lekker ontbijten bij de HEMA! Daar is het ontzettend druk. Volgens mij heeft iedereen vakantie gekregen vandaag.

IMG_5537
Thuis doen we even een maskertje. Van Lush uiteraard.

IMG_5541
Oh, dit is een hele slechte foto, maar M. mag een nieuw dekbed uitkiezen. Het is een supergave geworden met een ‘Pineapple Panda’. We gaan deze zomer haar kamer even wat opleuken.

IMG_5544
We zijn naar de kringloop geweest om oude lijstjes te kopen. Die gaan we in koele kleuren spuiten.

IMG_5546
Goud, turquoise en roze.

IMG_5548
Even een pitabroodje kaas tussendoor. Normaal moet ik M. aansporen om te eten, nu is het niet aan te slepen. Beter!

IMG_5550
Nee, nee, nee, geen pita’s met kaas voor jou.

IMG_5554
Het is de bedoeling dat we een hele wand met allemaal lijstjes met quotes gaan maken voor op de kamer van M.! We gaan achter de computer op zoek naar quotes en plaatjes en printen die op maat uit! Best nog een gedoe, maar we hebben de hele dag!

IMG_5557
Toastje met kaas tussendoor. Voor mij dan, want blauwe kaas. Hmmmm…

IMG_5559
Oh ja! Ook nog Ibiza-stijl armbandjes voor de puber gemaakt. Ik begin op m’n moeder te lijken.

IMG_5560
We kijken naar ‘Planet of the Apes’, maar welke versie het is? Ik weet het niet meer. Ik had gedacht dat dit het vervolg zou zijn van de film die we gisteren keken, maar dat is dus niet zo. Nou ja, spannend was-ie wel.

IMG_5561
Hier baal ik van. Mijn man is altijd van het ‘lekker makkelijk’ en ik heb me laten verleiden tot een bak kant-en-klare nasi van de supermarkt en een zak voorgesneden groenten met een zakje Foo Yong Hai-saus, want ‘dan hoefde ik niet zo moeilijk te doen’. Nou! Ik doe dit nooit meer. Ik doe liever wel moeilijk en lekker dan dit. Gatverdamme. Blij dat ik ook een zak kroepoek had gekocht.

IMG_5562
Gelukkig maakt mijn man het goed door een ijsje voor mij en de puber te halen!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *