web analytics

0

PLOG WOENSDAG 6 JULI 2016

beginpaginatotaal

IMG_5448
‘Wat betekent het om nu vrouw te zijn?’ ‘Wat betekent het nu om vrouw te zijn?’ ‘Wat betekent het NU om vrouw te zijn?’ ‘Nu, wat betekent het om vrouw te zijn?’ ‘Vrouw, wat betekent het om nu te zijn?’ Zucht.

IMG_5480
Nou, voor mij betekent het nu dat mijn hele dag anders loopt dan ik gisteren in gedachten had. De oppaspuber is eerder uit school dan normaal en heeft vakantie (hoera!!!), het pakketje met rugby-kleding dat mijn man heeft besteld komt niet op het afgesproken tijdstip en hij wil ze zo graag hebben dat hij vraagt of ik er toch nog even op wil wachten en de huurbaas komt ineens langs om de buitenboel te checken, want die gaat komende zomer geschilderd worden. Het ijsje dat ik met de puber zou gaan eten vandaag om haar vakantie te vieren stellen we maar even een dagje uit. Het pakket van J. komt binnen en ik vraag me af of hij het wel gaat passen. Die T-shirts zitten mij ook best wel prima. Of ik ben zo dik, of hij heeft ze te klein besteld. Een paar uur later blijkt dat het antwoord 1 is.

IMG_5483
Ik heb als een gek het huis gestofzuigd, alle ramen buiten schoongemaakt, gedweild, opgeruimd.

IMG_5485
Dan mag ik van mezelf 1 minuut liggen.

IMG_5486
En dan ga ik beginnen aan puber-zomeractiviteit 1! Ik heb zowel voor haar als voor mij het boekje ‘Wreck This Journal’ van Keri Smith gekocht.

IMG_5487
Ik heb de Engelse versie.

IMG_5488
Hahahahahaha! Lekker ranzig doen!

IMG_5489
Kan de oppaspuber HEEL goed! Kliederen met honing en stroop.

IMG_5490
Deze opdracht was ook op haar lijf geschreven; heel hard en diep krassen in het boek. In dit boek mag het, niet in je schoolschriften! Hahaha!

IMG_5491
Blaadjes uit de tuin plakken.

IMG_5492
Strepen zetten!

IMG_5493
Ook leuk! Uiteraard kiezen we voor een Lush-geurtje!

IMG_5498
Gek gedoe, hè Frank?

IMG_5500
We kijken naar MTV; Suspect. In dit programma draait het om familieleden of vrienden die denken dat het slecht gaat met hun vrienden of familieleden. Dat ze ziek zijn. Of iets anders heel ergs. Vaak, eigenlijk altijd, is het familielid dan homo. Of transgender. Of iets in die richting. En durfde hij of zij daar niet voor uit te komen en vermeed daardoor alle contact. Het programma draait dan ook om ACCEPTATIE! Ja! Liefde! En dat je mag zijn wie je bent! Het is mij teveel vooropgezet allemaal, maar… in deze aflevering is de broer ook ECHT ziek! Hoera!

IMG_5502
Dit is heel lekker! Pasta met tonijn, ui, tomaat en verse basilicum.

IMG_5505
Blijf jij hier weer de hele nacht liggen? Yep.

IMG_5509
Wij gaan ‘Planet of the Apes’ kijken. Die is ook op tv, maar wij kiezen voor een stream, want dan hoeven we de reclame niet te zien. Heel slim. Klein bakje chipjes erbij.

IMG_5511
Nina ook een chipje.

zdromenvanger bruiloft trouwen
Wow! Deze dromenvanger is eindelijk helemaal klaar om verstuurd te worden.

zdromenvanger bruiloft
En deze ook. Ook voor een bruiloft! Met allemaal flesje in en rond de dromenvanger. WOW!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *