web analytics

8

DOPERWTEN, OORLOGSDOCU’S & 2048

beginpaginatotaal

IMG_8331
Het is ongelooflijk, maar echt waar; ik heb geslapen tot 9:00!

IMG_8344
Ik ben de hele ochtend bezig met het ompotten of verpotten van al m’n plantjes! Groene vingers en groene glitternagellak. Voordeel van glitternagellak en eigenlijk elke nagellak is dat je dan niet ziet dat je eigenlijk heel veel smerigheid onder je nagels hebt zitten. Had ik al gezegd dat ik zo trots ben op m’n doperwtjes? Dit is een doperwt-plantje! Hoe lief! Ik had gehoopt dat m’n speciale moestuinbak zou arriveren vandaag, maar die komt pas volgende week.

IMG_8345
Ik negeer de schuur. Ik negeer de schuur. Ik negeer de schuur.

IMG_8346
Ik heb ook aardappels gepoot! Ik ben zoooooo benieuwd! Ik zag ooit in een kookprogramma waarin ze aardappels hadden gepoot in grote zakken en ik had nog oude wasmanden staan, dus 1 + 1 = aardappelexeperiment! Je hoeft er verder weinig aan te doen, behalve ze aanaarden… dat is dus gewoon extra aarde erbij doen, ja, ik zit al helemaal in het moestuinjargon.

IMG_8347
Nog maar 1 keer m’n doperwten, omdat ze zo leuk zijn. Ik maak er meteen een experiment van, want doperwten moeten eigenlijk omhoog groeien, maar ik ga kijken of het lukt in hangpotten. Zo niet, dan krijgen ze alsnog stokjes.

IMG_8349
Nina is niet zo lekker. Waarschijnlijk heeft ze iets verkeerd gegeten (als in kattenstront bijvoorbeeld, want ze krijgt alleen maar brokken, soms een boterham en soms wat rijst). Ze moet meerdere keren uit om van zich af te poepen.

IMG_8351
Waarom heeft niemand mij hiertegen behoed? Ik speel dit spel de rest van de dag. En als ik zeg de rest van de dag, dan bedoel ik dus de hele dag, zo’n 10 uur achter elkaar. AAARGHHH! Ja, en als je niks meemaakt, dan maak je ook geen gezellige foto’s.

IMG_8352
De verkering mag 1 dag per jaar de hele dag oorlogsdocumentaires kijken en dat is dus 4 mei. Ik kijk mee al is het niet mijn ding. Ik zie een shovel honderden lijken in een massagraaf duwen en dan heb ik eigenlijk wel weer genoeg oorlog gezien voor de rest van eh, eh, het jaar, maar dus eigenlijk m’n hele leven.

IMG_8353
Maar het is goed om te zien hoe het was en dat dat nooit meer mag gebeuren.

IMG_8354
Nog steeds. Ja, nog steeds! Ik kom nog niet verder dan 5164 punten.

IMG_8356
Hij natuurlijk wel. De klootzak. We zijn nogal competitief als het om spelletjes gaat, dus ook de verkering speelde 2048 de hele dag.

IMG_8357
Nog meer oorlogsdocumentaires. Om 20:00 zijn we stil. En om 20:02 gaan we meteen weer verder met het spelletje 2048. We laten Nina nog een paar keer uit en hopen dat ze er ’s nachts niet uit hoeft.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Ha dat spelletje speel ik ook. Tip: gebruik maar 3 vd 4 richtingen, dus NOOIT naar beneden.
  Klinkt gek, werkt als’n tiet.

 2. Jerry schreef:

  Nou da’s lekker. Ik ook al sinds een week aan 2048. VERSLAVENDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Marjan schreef:

  Je had het er maar druk mee…. Nina en dat spel….. :-) En dan al die oorlogsbeelden er nog bij….
  Gelukkig kunnen we vandaag feestvieren.

 4. lijn schreef:

  2048: gewoon alles naar één hoek spelen en niet te veel denken. Gaat lukken, echt! (Niet aan de verloofde vertellen hè?)

 5. Esther schreef:

  Ik heb ooit een ernstige Tetris verslaving opgelopen, dus sindsdien ontwijk ik alle spelletjesrages. Candy crush, wordfeud…stoïcijns genegeerd!

 6. Alexandra schreef:

  Ik doe de Fokke en Sukke variant van 2048. Op de een of andere manier lijkt het dan onschuldiger. De tintelende vingers van een avond swipen negeer ik.

 7. Karen schreef:

  Cookie eet ook de poep van Bing. Wat doe je daar tegen?
  Lekker he een tuin? Ik ben zo blij dat ik niet meer in de stad woon.

 8. henk schreef:

  Probeer eens 2048 5X5 als de gewone niet lukt: http://kortaggio.github.io/2048/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *