web analytics

3

SLA, TANTUS & GOED NIEUWS

middengelukt1

IMG_7823
Kom Nien, opstaan! Het is 6:00! We gaan dingen doen! Ze is ’s nachts van haar kleed afgekropen en op een vest van J. gaan liggen. Ik vind dit heel schattig aan de ene kant, maar aan de andere kant betekent het dat ik dat vest weer moet gaan wassen. En ik HAAT wassen. En omdat het gisteren maandag was en Koningsdag, kon ik dus gisteren niet wassen, want niet thuis, en nu moet het vandaag, dus eh, eigenlijk komt het heel goed uit dat het vest in de was moet.

IMG_7825
Eerst maar even m’n achterstand in plogs inhalen.

IMG_7826
En dan krijg ik hele leuke post van Tantus! Ik moet even m’n blog-vonk qua www.climaximaal.nl terugvinden, maar met zulke leuke pretpakketten is dat niet heel moeilijk.


Ik maak meteen een gezellige vlog! Ja, en ik moet m’n haar verven en 10 kilo afvallen! Wat dat betreft is de overgang van m’n iPhone 3 naar m’n iPhone 5c dus echt niet zo handig… je ziet allllllles! Nou ja, bijna 40, dus het mag!

IMG_7864_1
Ik schrijf meteen een review over de Fun Factory Big Boss

IMG_7827
En dan krijg je tussendoor dit bericht op Facebook van je moeder… ja, dat is dan wel even janken! In de middag komen m’n ouders ook nog even langs van een bezoekje aan de oncoloog en alles gaat héél goed! De bloedwaarden (en de waarden van andere diverse organen) zijn GOED! De bloedwaarden zijn nu al weer vergelijkbaar met die van iemand zonder kanker, dus de chemo slaat aan en dat is gewoon heel fijn en goed nieuws! HOERA!!!! Donderdag en vrijdag moet m’n moeder weer voor haar tweede chemokuur (en daarna nog 4), maar dat het aanslaat is al een klein succesje te noemen!

IMG_7832
Hier word ik zo blij van dat ik meteen weer doorga met schrijven en reviewen! Dit is een heel geinige dildo met bewegende ballen van binnen (review is dus in de maak).

IMG_7839
En van leuke dildo’s is het maar een kleine stap naar lekkere sla uit eigen kas! Kijk eens hoe hard de sla weer is gegroeid, ondanks het feit dat we ik ‘m vorige week een stuk heb ‘gesnoeid’… hij groeit steeds weer door vanuit het midden… ZALIG! De hele zomer sla uit m’n kas!

IMG_7841
Ik kreeg een tip van tuinvriend A. aangaande basilicum! Die moet je dus niet van boven bewateren, maar van onder, door ‘m op een schoteltje met water te zetten… Toptip, want deze basilicum heb ik al een paar weken en normaal gesproken verlepte de hele boel, ondanks m’n goede bedoelingen.

IMG_7843
Dit is toch KUNST? Het is een bietenblaadje, maar hoe mooi!

IMG_7846
Salade met een zelfgemaakte honing-mosterd-dressing, walnoten, pecannoten en geitenkaas… het kan slechter!

IMG_7848
Het kan ook beter, want we hadden er een zalig biefstukje bij, van onze ‘eigen’ koe!

IMG_7850
Biefstuk??

IMG_7852
Ik ben adressen aan het verzamelen van lezers en lezeressen die mijn ‘waarden’ goed hadden geraden (ook al was het er 1 of geen een) en ik kreeg een mailtje van Linda (die had dus gewonnen, want 3 goed)… of ik misschien even wilde stemmen op haar paard Mistake voor www.hetleuksteoudepaard.nl en ach, dat wilde ik wel, want ik ken verder geen oude paarden (ook geen jonge).

IMG_7856
Ik handel nog wat mailtjes van lezers met seksuele problemen! Ja, ik ben soms echt net een soort seksuoloog, maar dan op seksspeeltjes-gebied… misschien moet ik mezelf vibratorloog gaan noemen… Ik geef de dames tips, trucs en goed advies… het beste advies blijft; ONTSPAN GODVERDOMME! De poezenboys zitten hier naast m’n laptop en hebben hun oog gericht op de bak met aardbeien naast me. En die aardbeien hoeven ze niet.

IMG_7860
Maar een likje yoghurt, dat zien ze wel zitten! Wederom vroeg naar bed, maar ach, morgen ook vroeg weer op.

Vorig jaar had ik even een existentiële crisis...

Vorig jaar had ik even een existentiële crisis…

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Ri schreef:

  Jouw velletje past je volgens mij weer beter dan een paar weekjes terug. Je straalt op de foto’s. maar ja, wat wil je ook met zulke berichten van je mams.

 2. Marjan schreef:

  Wat een heerlijk goed bericht over je moeder, ik kan me voorstellen dat je daar helemaal van gaat stralen!
  Xx

 3. linda schreef:

  thanx voor het promoten van mistake, nu maar hopen op heeeeeeel veel stemmen ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *