web analytics

0

ROLLETJES VAN VILT, JURKJE & CAMEMBERT

middengelukt2016

IMG_6733
En het is weer maandag! Even een paar dagen bijploggen (waarom houd ik het nou gewoon niet keurig elke dag bij) (omdat het best veel werk is en ik nog steeds niet overtuigd ben van het dagelijks blijven ploggen).

IMG_6734
Daarna ben ik de hele dag druk met het vormgeven van deze rolletjes! Het is een boekje met daarin een ritueel (op papier dus). En er zijn 4 verschillende rituelen en die gaan dus in de 4 verschillende boxen die ik de afgelopen dagen heb beschilderd! Mooi lintje erom, kraaltje eraan, helemaal af!

IMG_6735
Even een briefje voor het meisje dat alle boxen gaat samenstellen! Dat ze wel het goede ritueel in de goede box doet!

IMG_6736
Ja, ze zijn allemaal prachtig en heel veel werk, maar WOW, al zeg ik het zelf! En dat mag ik zeggen, want je mag best trots zijn op je werk!

IMG_6737
Ik ben de hele dag zo druk geweest dat ik vergat om normaal te eten. Ik heb wel een paar pakken toastjes met camembert op, dus calorietechnisch was er niks aan de hand.

IMG_9909
Oh! En hier nog even een quasi-sexy foto van het jurkje dat ik gisteren bij de Ij-hallen kocht voor slechts 3 eurootjes. Past perfect en staat perfect!

 

Vorig jaar ging ik naar de IKEA! OMG!

Vorig jaar ging ik naar de IKEA! OMG!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *