web analytics

0

LUNA WERKT IN HET VOREN OP DINSDAG

middengelukt2016

IMG_9881
Ik heb, samen met Bruce, de hele dag in het voren gewerkt voor Climaximaal.nl, zodat ik met een gerust hart op vakantie naar Jamaica kan gaan, maar er wel gewoon elke dag een stukje tekst verschijnt (en m’n inkomsten dus gewoon enigszins doorlopen).

IMG_9890
Oh! Dit is een goede deal bij de LIDL! Ik heb van de moeder van de oppaspuber een Nutribullet Pro 900 gekregen (een kickass blender, apparaat, ding om smoothies te maken). De oppaspuber eet al weken, maanden, jaren, niet echt van harte ’s ochtends en om het leven voor iedereen aangenamer te maken in de ochtend krijgt ze voortaan ’s ochtends een smoothie of andersoortig gezond sapje. Everybody happy!

IMG_9891
Ja, dit nieuws heb ik gevolgd. Eigenlijk is het dramatisch hoeveel ‘nieuws’ een mens dagelijks voor ogen en oren krijgt via diverse media.

IMG_9893
Ik had dit boek nog, dus ik ga op zoek naar wat recepten voor in die Nutribullet. Als het goed is kan dit ding alles, maar dan ook alles perfect shaken. De oppaspuber keurt m’n eerste smoothie goed en ikzelf ook. Wat een apparaat! Alle andere blenders, shakers, dingen die ik ooit heb gehad vallen volledig in het niet bij de power van dit ding (hierover later meer, want ik ga me op de recepten storten).

IMG_9902
Heel misschien heb ik nog wat dingetjes bij m’n vrienden bij AliExpress besteld.

IMG_9910
Nina checkt de nieuwe, gehaakte deken uit. Goedgekeurd.

IMG_9913
Frank houdt het bij de oude gehaakte deken.

IMG_9914
We kijken naar iemand die nogal een zooitje van z’n huis heeft gemaakt en dat wordt dan gratis opgeruimd door 2 dames en in ruil voor je kop op televisie natuurlijk. Afschuwelijk programma, maar toch kijken natuurlijk, want een mens heeft toch de ellende van een ander nodig om zichzelf wat beter te voelen. Zo vind ik mezelf ineens helemaal niet zo’n hoarder meer na het zien van dit programma.

IMG_9916
We eten Indisch. En dat was superlekker en daar komt binnenkort het recept van, want makkelijk, goedkoop en dus superlekker.

IMG_9917
Als de oppaspuber op bed ligt kijken J. en ik naar een ander afzichtelijk pulp-programma ‘Vier Handen Op Een Buik’. Of nou ja, afzichtelijk, afzichtelijk… Wat een eikel van een gozer, wat een dom meisje en OMG wat erg dat deze mensen kinderen krijgen!!! Nog geen dag gewerkt en maar hun hand ophouden, want het leven is zo moeilijk en ze hebben er toch godverdomme recht op! Op gratis geld! Want zo rolt Nederland toch?? ‘En oh, we nemen er nog een hond bij en 5 katten en natuurlijk hebben die ook recht op eten! En we doen nog maar een sigaretje en een Red Bull en we laten de hond gewoon in de kinderkamer schijten en ja, doei, dat gaan wij echt niet opruimen, we hebben er recht op dat iemand anders onze reet afveegt!!!!! We hebben recht op zorg, recht op een huis, recht op geld, recht op alles!!!!’ Je hebt recht op een schop onder je hol! Eikel!

Met een gerust hart dat het allemaal wel goed komt met de toekomst van Nederland ga ik slapen.

 

Vorig jaar was ik ook druk aan het werk...

Vorig jaar was ik ook druk aan het werk…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *