web analytics

1

PLOG ZATERDAG 5 NOVEMBER 2016

beginpaginatotaal

img_1516
Goedemorgen deze zaterdagmorgen! Even Nina kussen en knuffelen en kijk eens; ik heb bijna geen onderkin meer!!!

img_1517
Ja!! HEEL BLIJ MEE! En Jesus, wat zit je haar goed! Lush? Sort of!

img_1523
Even uit met deze vadsige hond.

img_1526
En dan… komt pappa Piet me ophalen! M’n XXXL dromenvangers moeten opgehangen worden bij de kerkjes van Kerk-Avezaath en Kapel-Avezaath!

img_1527
Nou! Kijk! Daar hangt er al eentje!

img_1534
En nog 2!

img_1537
En nog 1! Heeeeeeel mooi! Maar dan echt! Het zijn de ‘Avezaathse Cultuurdagen’ en die staan in het teken van ‘dromen’! In de kerkjes hangen diverse kunstwerken van diverse kunstenaars en eigenlijk zou ik een workshop dromenvangers geven, maar ik heb mijn grenzen aan moeten geven (was even een dingetje, want ik ben dus nogal slecht in grenzen aangeven). Maar ik trek ‘groepen mensen’ momenteel niet zo heel erg goed. Ik trek sowieso heel veel dingen niet zo heel erg goed. En ik moet ook ergens wel toegeven (vooral aan mezelf) dat ik de afgelopen weken zowel geestelijk als fysiek behoorlijk wat grenzen heb opgezocht (maar ook op heb moeten zoeken).

img_1553
Ik moet nog even een setje Love Ritual Boxen schilderen.

img_1560
En nog heel even knuffelen met de Bruce!

img_1556
En dan lak ik m’n nagels mooi matching met m’n laarzen.

OMG! Hoe leuk is dit!!!!!??

Een video die is geplaatst door Electric Luna (@electricluna) op


Want… Ik word mee uit eten genomen! Bij Zushi in Amsterdam! Hoe bizar dat ik hier honderden keer ben langs gelopen toen ik nog in Amsterdam woonde en er nog nooit heb gegeten!? Heel bizar… maar superlekker! De bakjes met sushi komen dus in een soort treintje voor je langs en je kan kiezen wat je wil. AWESOME!

img_1567
En gewoon omdat het kon hebben we (en ‘we’ staat voor de Luna-fluisteraar en ik) (nee, geen foto) meer dan 10 kilometer gewandeld door Amsterdam. Overigens alleen maar een heel klein stukje door het centrum (hier dus op de foto), want al die drukte… ik trek het niet. Al die mensen. En al die toeristen! Waar gaan ze naartoe!? En waarom? En waarom lopen ze allemaal voor mijn voeten??? Pfffffff… wat een gedoe! Maar… de lichtjes op het Damrak; meer dan 100.000 punten! En eigenlijk heel Amsterdam blijft 100.000 punten, maar dan graag als stad om zo af en toe te komen. Alleen. Of samen.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marjan schreef:

    Ik hoop dat je genoten hebt met en van je Luna Fluisteraar…. en weet je, ik hoef daar niet zo nodig een foto van te zien…. mijn eigen beeld maken is veel leukerder…. (voor mij dan….)

    Xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *