web analytics

4

APPELPOP 2014, DAG 2

beginpaginatotaal

IMG_6778
POE HEE! Ik word te oud voor dit soort dingen. Het is zaterdagochtend, 8:00 en ik voel me brakkig. Even uitbrakken tegen de echtgenoot aan dan maar. Met een aflevering van House.

IMG_6786
Nina is ook brakkig en chagrijnig omdat ze niet bij de pubermeisjes mocht slapen.

IMG_6789
Even een stukje wandelen en kijken of de frisse lucht me een beetje opkalefatert.

IMG_6796
Best wel. Al doen een douche, een laag make-up en een fleurige jurk ook een heleboel.

IMG_6802
Haaaa! Daar is vriend N. al! Samen met vriendin R. natuurlijk!!

IMG_6807
En Scooby!!!!!! <3

IMG_6810
We gaan op pad! Even een rondje langs de mozaiken, de kermis en Appelpop. De pubermeisjes hebben er nog geen zin in, dus die blijven thuis naar horrorfilms kijken.

IMG_6820
Ik heb er wél zin in!

IMG_6823
Hele mooie mozaieken (volgende week is het Fruitcorso, dan zal ik wel even wat mooiere foto’s maken).

IMG_6825
Want op deze foto’s is niet zoveel te zien.

IMG_6829
Ik wil met R. in de Shake-It!

IMG_6885
Ik hou heel veel van de kermis!

IMG_6887
“Hé Luun”, roept vriend N., “je moet wel even je jurk vasthouden hoor, anders waait-ie omhoog.” Okay, thanks man!!! Foute foto van de dag! HAHAHA! En hier zie je ook meteen waarom ik nog een paar keer onder de zonnebank moet, HAHA!

IMG_6838
De echtgenoot wil nooit poseren.

IMG_6839
Even een rondje over het Appelpop-terrein.

IMG_6840
Even een drankje in de stad. Op de achtergrond staat mijn nicht T. met haar man C. (en ik wilde nog naar ze toe lopen, maar ze waren zo druk in gesprek en toen ik even niet keek waren ze al doorgelopen).

IMG_6844
Even een fast forward naar een uur of 18:00. Ik roep altijd heel stoer dat ik ten alle tijden een heel weeshuis te eten kan geven en vandaag bleek dat nog waar ook. Ik had gedacht dat we allemaal een frietje of iets dergelijks op het Appelpop-terrein zouden eten, maar uiteindelijk maak ik een volledige Mexicaanse maaltijd voor 11 personen!! Dit is een dikke SCORE! Ik had nog allemaal verschillende vlees-en-bonen-gerechtjes in de diepvries, nog genoeg wraps en enchiladas, zure room, sla en geraspte kaas! WOW! En… je raadt het nooit… de diepvries zit nog steeds bomvol!

IMG_6848
De meiden worden geserveerd op de bank.

IMG_6851
En vriend Y., vriend R., vriend N., vriendin R., de echtgenoot en ik eten buiten! Ik hou vandaag heel veel van mijn magnetron.

IMG_6853
Daarna gaan vriend Y., vriendin R. en ik met de 5 pubermeiden lopend naar het Appelpop-terrein!

IMG_6868
Dit is vriend Y., die is pas 18, dus ik had z’n moeder kunnen zijn, maar het is allemaal heel gezellig!

IMG_6871
Ja, maar echt! Okay, Y. is geen 18, maar 28, maar toch; ik had z’n moeder kunnen zijn. Het is trouwens echt niet mijn muziek (hoe kan je nou dansen op Kensington???), maar daar gaat het eigenlijk niet om bij Appelpop geloof ik.

IMG_6854
Het gaat erom dat je oude bekenden tegenkomt! Dit ben ik met mijn jeugdvriendinnetje I.!!! Hoe leuk om elkaar hier te zien (al kom ik haar wel af en toe tegen in Tiel). Check vooral ook even m’n plog van morgen want I. heeft me diverse foto’s van vroeger doorgestuurd (allemaal gevalletjes OMG)!

IMG_6856
Vriend Y. is op pad met vriendin R. en hebben het naar hun zin. Ze lopen helemaal naar het podium en dat is mij iets te enthousiast. Ik blijf liever een beetje achteraan staan.

IMG_6860
Want zo kan ik de pubermeisjes goed in de gaten houden (ik ben een zeer verantwoordelijke vrouw).

IMG_6862
Hier probeerde dochter S. een telefoonnummer van een hele knappe jongen te fixen (hier ging een heleboel gegil aan vooraf), maar ze vergat z’n nummer te vragen. HAHAHA! Ze heeft wel een zoen op haar wang van ‘m gekregen!!! Ooooooh!!!

IMG_6867
Deze foto is wel typerend voor de laatste Appelpop-dag; 5 paar uitgetrapte puber-gympies. Ik ben kapot! Helemaal kapot en gesloopt. Ik heb pijn in m’n knieën en voeten, dus ik ben blij dat ik thuis zit met een wijntje. De meisjes gaan om 1:00 naar bed, maar gaan uiteraard niet meteen slapen. Wij blijven beneden nog tot 4 uur gezellig praten (en je kan elkaar ook stukken beter verstaan in een thuissituatie dan in zo’n Appelpop-tent). Ik word oud.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. Marjan schreef:

    Ik hoop het voor je, dat je heel oud wordt….*knipoog* samen met al die lieve mensen om je heen!

  2. ria schreef:

    Ja een hele bewogen dag ,met alles leuk !!!

  3. Jan Folkersma schreef:

    Wow! Je bent niet een keukenprinses, ook geen keukenkoningin, zelfs geen keukenkeizerin. Jij bent de Master of the Kitchen Universe! Rudolf zou je een uurtje per dag op 24Kitchen moeten geven.

  4. Hahaha heel leuk stukje weer!!! Top weekendje tot de volgende xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *