web analytics

5

APPELPOP 2014, DAG 1

beginpaginatotaal

IMG_6662
Okay, de realiteit komt hard aan deze morgen! Haar zit niet goed, haar moet geverfd worden, haar voelt niet goed, hoofd zit niet goed, niks zit goed! Ik voel me 10 kilo te dik en ik moet m’n nagels lakken, dat ook.

IMG_6663
Ik heb 4 van deze broeken en ik vind ze heerlijk!! Deze kreeg ik van m’n oude buuf en ik hou er heel veel van. De echtgenoot vindt niet dat ik hiermee naar buiten kan, maar ik zie het probleem niet zo.

IMG_6668
Nina ziet nooit problemen.

IMG_6669
Hmmm… even ontbijten samen met oppasmeisje M., tanden poetsen en haar naar school brengen! Nou, doei!! Lief zijn voor de juffen en meesters en je vader en moeder en jezelf! Goed weekend!!!

IMG_6671
Ha! Kijk eens aan! Ik ga even boodschappen doen met m’n ouders! Ze hebben me opgehaald met de auto, want ik heb veel nodig voor het komende weekend en de echtgenoot moet werken en is drukdrukdruk. Tiel heeft sinds kort een Jumbo en die heeft pal naast het logo van de LIDL een bord opgehangen met: ‘Ook vandaag bent u bij Jumbo weer het goedkoopst uit.’ HAHAHA! Wij gaan lekker naar de LIDL.

IMG_6672
Het is pas 8:35, dus het is niet zo druk in de LIDL! Daar in de verte loopt mijn moeder achter de kar, haha! Ik ben zelf overigens nogal van slag, want ‘de grote boodschappen doen’ zonder de echtgenoot is raar. Ik houd zelf nooit het karretje vast, dat doet hij altijd. Ik zet de kar dus ergens in een hoek en ren en vlieg de winkel door en zet alles wat ik moet hebben erin.

IMG_6674
M’n ouders overleggen even over welk WC-blok de beste is.

IMG_6677
HAHAHAHA!

IMG_6680
Thuis nog even een bakje koffie (met Nina op de achtergrond).

IMG_6681
Ik ga stofzuigen en dweilen en luister ondertussen naar Kate Bush.

IMG_6682
En Jesus Christ Superstar.

IMG_6683
Ik zet een XXXL pan spaghettisaus op (niet uit een zakje, maar met tomaten, bleekselderij, spekjes, gehakt, wortel, kruiden) (kortom; goed bezig).

IMG_6687
Hebben we dit weekend een puberfeestje ofzo??

IMG_6704
Ik ga heel even onder de zonnebank om voor te bruinen voor Jamaica en Nina komt er heel gezellig bij liggen! <3

IMG_6716
Ze geniet er écht van!

IMG_6718
<3

IMG_6721
Ik ben geloof ik een klein beetje verbrand.

IMG_6741
Ik haal nog even de laatste boodschappen. De FLOW Weekly is écht heel gaaf en die kokos-chocolade-dingen zijn een guilty pleasure (allemaal in 1 keer opgegeten).

IMG_6743
I’m ready to rock!!!! De echtgenoot is bijna thuis met alle pubermeisjes!!!

IMG_6744
En hier brengt hij ons naar het Appelpop-terrein!!!!

IMG_6749
Ik ga dus alleen op pad met de 5 meiden, want als de echtgenoot mee zou gaan dan bestaat de kans dat hij een paar puberjongetjes moet gaan slaan. Nou ja, de kans dat hij helemaal gestresst op het Appelpop-terrein staat is in ieder geval 100% en daarom mag hij gewoon niet meer mee. Gevalletje ‘Ken uzelf’. Of misschien meer; ken je man. En; ken je vader. Dus de echtgenoot ligt lekker thuis op de bank te chillen… en wij luisteren naar Nielson!!!!

IMG_6752
WOEHOE!!!

IMG_6755
Appelpop laat je horen!!!!

IMG_6756
We staan inmiddels bij… Kraantje Pappie. Ik heb hier nog nooit van gehoord en ik dacht dan ook geen enkel liedje te kennen. Was niet zo. “We gaan te slecht met z’n tweeën / We gaan perfect met z’n tweeën”, zing ik zo mee.

IMG_6760
Dochter S. vindt Kraantje Pappie een lekker ding.

IMG_6764

Maar ik vind haar veeeeeeeel te knap (en jong) voor hem.

IMG_6765

Haaaa! Vriendinnetje I. is er ook! Wanneer dochter S. en ik even wat te drinken gaan halen worden de andere pubermeiden meteen belaagd door een groepje jongens. Die hadden grote praatjes over hun geschoren piemels in de maten M, L en XL en of ze maar even konden kiezen, maar toen ik erbij kwam was het snel uit met die praatjes. “De volgende keer meteen vragen of ze ‘m even kunnen laten zien, foto maken en op Facebook ermee”, was mijn ouderlijk advies.

IMG_6767
Dit is allemaal niet mijn muziek.

IMG_6772
Na het optreden van Kraantje Pappie wordt dochter S. heel misselijk. Maar dan ook echt heel misselijk. Inclusief spugen en kotsen en het is heel zielig allemaal! Want… “Ik kotste ook gewoon bijna over die hele leuke jongen heen!!!!” Even zitten helpt niet, kauwgom helpt niet, geintjes maken helpt niet. Dus… pappa J. bellen en die kwam ons meteen halen. We hebben nog een klein stukje van Bløf gekeken, maar… samen uit, samen thuis. Eenmaal thuis een paar paracetamolletjes bij dochter S. erin en toen ging het allemaal wel weer. De 5 meiden hebben nog een horrorfilm gekeken, pizza gegeten, cola gedronken en toen… toen gingen J. en ik naar bed.

IMG_6776
De meiden kwamen pas een uur later naar boven, maar kwamen in een gespreid bedje! J. had een soortement van 5-persoonsbed gecreëerd. Nina had er ook makkelijk bij gepast, maar dat mocht niet, want ze is nog steeds loops. Morgen dag 2 van Appelpop!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. patchwork schreef:

  Heerlijk om je mams weer zo gezond en vrolijk rond te zien scharrelen!

 2. Cassilda schreef:

  Oh wat vervelend dat ze zo misselijk werd, hopelijk voelt ze zich snel stukken beter. En het ouderlijk advies, is geniaal!

 3. Marjan schreef:

  Jammer dat dochter S zo misselijk werd, samen uit , samen thuis… zo hoort het ook. Een briljant advies ook aan de pubermeiden.. hahaha… heel je Lidl-ritme verstoord omdat de echtgenoot er niet bij is en je ineens zelf je karretje moet duwen… zal wel hilarische situaties hebben opgeleverd.

 4. Jolanda schreef:

  Kijk je wel uit met die zonnebank???? Is heel slecht voor je ogen!!!!!

 5. Jan Folkersma schreef:

  Jongens met praatjes over hun geschoren grote piemels? Waar moet dat heen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *