web analytics

4

PLOG WOENSDAG 22 FEBRUARI 2017


Fuck you all bitches!!! Ik ga gewoon rennen op deze ochtend! Met ‘bitches’ bedoel ik overigens het hele leven, niet jullie mijn lieve lezers! Maar ik was en ben het ZO ontzettend zat om ziek te zijn, koortsig, hangerig, middelmatig. Ik mis het rennen, de energie moet uit m’n lijf.


Ik heb er wél voor gekozen om niet, zoals de bedoeling was, les 16 te doen, maar ik ren les 15 nog een keer. Want les 16 was dus een stapje omhoog en verder en moeilijker en na een week grieperig zijn leek het me beter om te kijken of m’n conditie nog een beetje op peil was. Is-ie! MOOI! Check! Voorwaarts!


Anoeschka en ik doen nog een ochtendje alsof wel collega’s zijn en daarna vertrekt ze weer richting Purmerend! Nou, doeiiiiiiii! Kop omhoog en blijven GAAN!!!!!


Bruce laat de warmte even lekker door zich stromen.


Broodje met kipfilet en ei. Blijft een favorietje.


Iedereen knapt gewoon ontzettend op van rood haar. Zo sexy!


Kijk eens aan! De oppaspuber is gearriveerd! En… vandaag gaan zij en de Luna-fluisteraar elkaar voor het eerst ontmoeten! Spannnnnnnnend!!! Of spannend? Nou ja, toch wel een beetje. De oppaspuber is dan wel niet mijn kind, maar ze is toch wel iemand die ik qua uren het allermeeste zie in een week. En zij en de Luna-fluisteraar hoeven elkaar in principe nooit tegen te komen, want die agenda’s lopen langs elkaar heen, toch vind ik het wel leuk en fijn dat zowel zij als hij weten over wie ik het heb als ik het over ze heb!


Vergeet een ontmoeting met de Luna-fluisteraar, dat interesseert deze katers geen reet, want die merken dat er iets met kipfilet gekookt gaat worden (Mexicaans) en ze hadden gedacht dat het voor hen wel leuk zou zijn om een stukje kipfilet te ontmoeten. Op de grond.


“Zal ik je haar even krullen?”, oppert de oppaspuber. Nou, nou, nou, wat een service! Maar het is de bedoeling dat ik voor jou zorg hoor!


Ik ben er wel heel blij mee!


Maar ja, dan moet dus altijd die hond uitgelaten worden. In de regen. In de wind.


Ja, dikke doei met je natgeregende kont hoor Nina!!!


M’n krullen zijn ietwat uitgezakt door de regen en de wind, maar eigenlijk zit alles nu helemaal PERFECT! Haarlak erin! En nog meer haarlak.


Ja, Nina, je bent heel erg lief. Echt hoor.


En daar is de Luna-fluisteraar al! We eten dus Mexicaans (en ja, ik heb meteen een paar bakken voor m’n ouders gekookt (alles laten snijden door de oppaspuber, kinderarbeid 2.0)). HEERLIJK! En de ontmoeting tussen M. en M. verloopt hartstikke relaxt, want het zijn allebei superschatjes en ze waren allebei toch wel een heel klein beetje zenuwachtig. De puber en ik maken ook nog een toetje met appel en stroopwafel (NICE) en we kijken daarna nog wat stomme tv-programma’s. En we gaan allemaal op tijd naar bed.

OMG!!! I’m sooooo happy right now!!!! Sterrenhemel in de slaapkamer!!

Een bericht gedeeld door Electric Luna (@electricluna) op


Maar, echt, OMG! OMG! Ik ben zo gelukkig met m’n bij AliExpress gekochte sterrenhemel-dinges-apparaat.

Grappig detail van deze dag! De Luna-fluisteraar zei: “Het is leuk om te zien dat je een stuk rustiger bent als de puber erbij is, dat je er dan echt voor haar bent.” En nog geen uur daarvoor had de puber tegen me gezegd: “Jij bent soms echt nog een kind hoor.” Haha!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. Cristine schreef:

    Nina met dat rode haar!!! En dan die blik! Hartje hartje hartje

  2. Jan Folkersma schreef:

    Mooi die krullen. Fijn dat de ontmoeting zo goed ging.

  3. Kees Versluis schreef:

    “Jij bent echt nog een kind hoor”. Dat is voor mij het mooiste compliment dat je als volwassene kunt krijgen. Wees er heel blij mee. Ik spreek uit ervaring.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *