web analytics

2

PLOG DINSDAG 21 FEBRUARI 2017


Ontbijten met bloemkoolsoep met koriander en pappadums? Ja hoor, Anoeschka en ik kunnen dat prima! Ik ga proberen weer een dagje lekker te vinken op m’n TODO-lijstje, al heeft Anoeschka deze ochtend onwijs kut-klote-tyfus-nieuws gekregen en is daardoor nogal van slag (understatement). Een lekkere bak soep troost misschien een héél klein beetje.


Ik ga bezig met m’n review van deze Zini Seed.


We lunchen met… popcorn!


Ik krijg post! OOOOOOHHHHHH! Dit Lush-geurtje (jajajaja, Gorilla Perfume is een onderdeel van Lush) ruikt SUPERLEKKER!


Bruce poseert even voor de Instagram-foto! Kan-ie heel goed. Net als slapen.


Nog meer post. Van m’n vrienden van de AliExpress! Een lampje dat draait en dan allemaal sterren EN DE MAAN op het plafond laat zien! WOEHOE! Maar Luun, je had toch al zo’n soort ding? Yep! Die andere mag nu op de kamer van de oppaspuber! Zo ben ik.


Altijd weer de Nien uitlaten!


Ik ben met Nien aan het trainen, zodat ik me wat relaxter ga voelen om langs andere honden te lopen (nu moet ik haar aan haar tuig omhoog hijsen en blafblafblaf en gedoe). Anoeschka heeft me een trainingsmethode geleerd met hondenbrokken en die ga ik maar eens in de praktijk brengen elke dag. Met Frolic. Spannend! En Nina vindt het gelukkig heel leuk (en lekker) om dingen te leren.


Zoek de 10 verschillen met de vorige foto.


Ik maak voor Anoeschka en mij m’n favoriete pastagerecht van de afgelopen weken! Die met de doperwtjes en spek en amandelen. Ik ga het gerecht binnenkort delen, want het is SUPERLEKKER dus!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Zera schreef:

    Maar dan ook superrrrrr lekker!

  2. Vraiment sympa ce site web

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *