web analytics

4

PLOG ZATERDAG 3 DECEMBER 2016

beginpaginatotaal

ochtend
Goedemorgen deze zaterdagmorgen! Ik ben heerlijk wakker geworden naast de Luna-fluisteraar en we hebben nog een keer of 20 omgerold voordat we eruit zijn gegaan om Nina eten te geven. Uitslapen; gaat helemaal m’n ding worden in 2017. Ik had vannacht weer vreselijk last van jeuk, jeuk, jeuk! En als dit zo blijft, dan ga ik volgende week maar weer naar de dokter. Bovenstaande foto’s zijn gemaakt door M., dan zien jullie ploglezers mij ook eens van een andere kant. De kant in een geile pyjama bijvoorbeeld.

img_3232
Dit is Nina van de ene kant.

img_3233
En dit van de andere kant.

img_3240
Ontbijtje.

img_3242
Nou, lijkt me een heel goed idee M.! Weet je wat ook een goed idee is? Foto’s maken als je je camera een kwartslag draait.

img_3241
Want rechtopstaande foto’s kan ik slecht gebruiken in m’n plog. Ik word er een beetje zenuwachtig van zelfs. Maar ik ben heel blij dat hij wat foto’s heeft gemaakt, anders was dit het eerste plog geweest met minder dan 4 foto’s en dat kan natuurlijk niet, want ik heb 4 foto’s nodig voor de openings-afbeelding! Ik ben superrelaxt een vislasagne aan het maken (jammer dat m’n nieuwe tatoeage aan de binnenkant van m’n onderarm zit, puur fototechnisch gezien)! Speciale aanvraag van m’n moeder en als je moeder iets vraagt, dan doe je dat! Wijntje erbij, heerlijk!

img_3243
Eentje voor mij en M. en eentje voor m’n ouders.

vislasagne
Hier vind je het recept van de vislasagne! SUPERLEKKER! Ja, maar dan echt.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Mirjam schreef:

  Als die jeuk nou niet overgaat, laat je je via de huisarts dan ook nog even testen op parasieten uit tropische oorden? Vriendin van mij had ook zo’n slapende parasiet die ineens actief werd en heeft maanden voor niks met jeuk gelopen die geweten werd aan stress, operaties, medicijnen etc etc.

 2. Marjan schreef:

  Dus deze plog is mede mogelijk gemaakt door Luna-fluisteraar M. Heel erg dank je wel M…. anders hadden we nooit geweten hoe Nina er van de andere kant uit zag….

  Xx

 3. Ingrid schreef:

  Hahaha….moest daar ook zo om lachen. Nina van de andere kant. Ze blijft een prachtig ‘exemplaar’ op de foto.

 4. Natas schreef:

  Vislasagne was heerlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *