web analytics

4

PLOG ZONDAG 4 DECEMBER 2016

beginpaginatotaal

img_3246
Daar in de verte loopt Nina met een stok.

img_3247
Heel gezond bezig; homemade smoothie in de ochtend.

img_3248
Lijkt me een perfect kaartje voor deze zondagochtend! Weet je wat ook een staat van zijn is? Jeuk! Jeuk is een allesoverheersende staat van zijn zelfs! Het is vreselijk! Lees even m’n blog: JEUK IS ERGER DAN PIJN… MAAR DAN ECHT! Omdat het dus zeer waarschijnlijk aan m’n nieuwe LIDL-wasverzachter ligt moet ik ALLES opnieuw wassen. Beddengoed, kleding, handdoeken, alles. Alles! Alles! Wassen is niet mijn hobby. Maar dat is jeuk ook niet. Dus…

img_3250
Eerst even langs m’n ouders om die bak vislasagne van gisteren te brengen. M’n moeder heeft het huis in kerstsferen gebracht. Gezellig!

img_3252
Hoe CUTE!

img_3254
M’n liefde voor pulp-tv wordt ook even gestild.

img_3257
CUTE!

img_3260
Ik had de was al aangezet en het grote wachten is nu begonnen. Frank wacht wel even in deze doos.

img_3261
Was nummer 1 is klaar. Met m’n beddengoed. Ik vraag of ik het even bij de overbuurvrouw in haar droger mag drogen, dan kan ik vannacht tenminste onder een droog, schoon en vooral niet-geïnfecteerd met LIDL-wasverzachter bed slapen. #KANNIEWACHTEN

img_3265
De overbuurhond Vledder is heel knap. Terwijl de droger draait word ik door de overburen voorzien van wat glaasjes Liquor 43 en goede gesprekken en later maar mét droog beddengoed naar huis. HOERA!!!!!

img_3295
De rest van de avond ben ik bezig met het verzamelen van alles wat gewassen moet worden, het verschonen van m’n bed, het onderdrukken van de jeuk, het insmeren van m’n uitslag met koelzalf en het insmeren van m’n tatoeage met vaseline. Ik heb betere avonden gehad.

img_3296
Ik voel me zelfs zo KUT dat ik het enige shirt dat ik van m’n ex heb achtergehouden (don’t ask) aantrek, omdat dit het enige loszittende kledingstuk is wat ik in huis heb en waarvan ik 100% zeker weet dat het niet met de LIDL-wasverzachter is gewassen. Heel vroeg naar bed vandaag.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. Marjan schreef:

    Slaap lekker…. * geeft je even een virtuele knuffel * Hopen dat de jeuk enorm snel afneemt nu…….

  2. C.J. schreef:

    Aan het plaatje op het shirt te zien is het shirt vooral van je huis en niet van hem! Qua omdenken dan…

  3. esther schreef:

    Wat ook helpt tegen jeuk: in bad met havermout. Maar nu weet ik even niet meer of je een bad hebt of niet…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *