web analytics

1

PLOG DONDERDAG 23 FEBRUARI 2017


In zo’n plog komt misschien niet altijd helemaal naar voren dat ik me dus af en toe helemaal de tyfus werk. Maar dat doe ik dus gemiddeld wel hè? Zo’n 60 uur per week.


Binnen die uren vallen overigens ook de Bruce-knuffeluren.


Oooooh, ik hou zoveel van deze kat. Gelukkig houdt hij ook heel veel van mij. Of hij houdt in ieder geval van mijn aandacht.


Net als deze dikke hond. Haar kont houdt ook van heel veel aandacht.


En Bruce volgt me de hele dag door. Even een streepje zon meepakken.


En daar hebben we de oppaspuber alweer. Met d’r ‘oooooh, ik kan niks, ik snap het niet’. En dan wel gewoon met een dikke 10 voor wiskunde thuiskomen. Ja, echt waar! De juf heeft ’t er zelf bijgeschreven, dus dan is het zo.


Na haar huiswerk kijken we Idols terug. OMG! OMG! OMG!


We doen een pastaatje! Lekker hoor!


En dan een stukje ‘Spring Break met Grandad’. Nou, ik mag over dat programma dus ook ‘OMG, OMG, OMG’ roepen, want… OMG!!!!


En ook; OMG wat een lekker Mona-toetje!


Als de puber op bed ligt doe ik nog een klein rondje internet en schrijf ik Het Zorgverslag voor de puber af (daar ben ik de afgelopen dagen af en aan mee bezig geweest) (6000 woorden) (OMG). Ik kom dit (waarschijnlijk fake) bericht tegen op Facebook en ik moet er (ook al is het fake) heel erg om lachen.


En ook van dit twitterbericht van een andere sekstoy-tester moet ik erg lachen!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ingrid schreef:

    Wat een ‘knappe’ 10!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *