web analytics

3

PLOG VRIJDAG 24 FEBRUARI 2017


Nou, ik dacht; dit is een prima ontbijtje voor zowel de oppaspuber als voor mij.


Al heb ik weer eens een nachtje K.U.T. geslapen. Wakker vanaf een uurtje of 3:00.


Had Nina geen last van. Die lag heerlijk met d’r kop op m’n benen te ronken. Hier kijkt ze naar buiten. Of Piet er al aankomt.


Ja hoor, Piet kwam stipt om 8:00 aanrijden met z’n autootje met Riet op de bijrijdersstoel. Daarna kon de oppaspuber richting school, Nina in haar bench en ik met m’n ouders naar de LIDL. Heerlijk die structuur!


En daarna iets wat niet binnen m’n normale structuur past, maar wat ik wel wilde, nee MOEST! Rennen! En ook nog eens een ‘stapje omhoog’! WOEHOE! Ik zit nu op schema 5-2, 7-2, 7-2, 5-2! En dat was best zwaar! 7 minuten achter elkaar rennen zonder te pauzeren! Ik ben trots. Kapot. Maar trots.


Blosjes op de wangen!


Goddomme vrouw, wat zit je toch lekker in je lijf! Nog steeds -15 kilo en ik ben nog steeds heel blij en lekker en gelukkig, maar ja, dit jurkje is dus blauw. En ik heb geen blauwe maillot of panty. Kwam ik ook net pas achter. Nu kun je dan denken; dan doe je toch een zwarte panty aan, niemand die het ziet! Maar zo werkt het niet bij mij. Ik heb een ander jurkje aangetrokken (zwart) (met zwarte panty) en ben daarna bij m’n ouders langsgegaan. Daar was namelijk een tante van mij die ik al 35 niet had gezien. LEUK!


Daarna door naar de HEMA.


Dit had een soortement van shoplog kunnen zijn. Ik kocht 2 van deze boekjes.


En ik ben ook lichtelijk los gegaan op de paasafdeling. Lichtelijk hoor.


Thuis maak ik deze dromenvanger af.


En deze. Lekkere scherpe foto, joh!


POST! Hele goede post zelfs!


En dan ’s avonds nog een lekkere selfie met Frank. Die vond zichzelf ietwat onderbelicht op de plogs, dus hier is zijn moment! SHINE! SHINE! SHINE!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Karin schreef:

  Geweldig jurkje. Heb je eigenlijk nooit meer bloemen in je haar? Valt me ineens op.

 2. Lindaa schreef:

  Ooooh dat jurkje. Staat je echt supermooi!

 3. Ingrid schreef:

  En het staat je zo goed!!
  Snap het volkomen……moet een matching panty bij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *