web analytics

2

BOWIE, BRUCE & BIERKRATJES

beginpaginatotaal

IMG_1796
Ehm… Het is 6:18 en ik heb er wel eens florissanter uitgezien.

IMG_1803
Ik maak brood voor de verkering, om mee te nemen naar z’n werk. Ik wil dit graag even vastleggen voor het nageslacht, want ik doe dit dus niet elke dag. Doei. Ik maak ook brood voor oppasmeisje M. om mee te nemen naar school.

IMG_1839
Dit is mijn ontbijt en ik ben hier heel trots op. Kaas met komkommer en ei met wat kerriepoeder! Op 2 bruine boterhammen.

IMG_1841
Als de verkering naar z’n werk vertrekt vraag ik wat hij wil eten vanavond. Hij zegt; “Doe maar makkelijk. Iets uit de diepvries.” “Ja, maar daar liggen voornamelijk frituurhapjes”, zeg ik, als is dat niet helemaal waar. “Nou, dan bakken we die in een pan met nieuwe frituurolie”, is zijn antwoord. Ja, doei.

output_dhMHRj
Hahahahahaha! Oppasmeisje en ik kijken weer even naar dit fitnessprogramma.

IMG_1846
Ik breng oppasmeisje M. naar school.

IMG_1851
Bruce Lee laat zich weer van z’n beste kant zien. De kant die mij in de weg ligt.

IMG_1854
Even Nina uitlaten, even wat bakjes eten bij m’n ouders brengen en meteen ook maar 2 koffie drinken nu we er toch zijn. Roddel hier, roddel daar en vooral Nina voorzien van hondenkoekjes en boterhammen.

IMG_1862
Ik doe het huishouden en draai plaatjes! Wat? Ik doe het huishouden. Ik maak de keuken schoon en ik stofzuig de benedenverdieping. Wat is er met me aan de hand! Dit ben ik niet… Ch-ch-ch-ch-Changes!!!!!!

IMG_1872
Ik organiseer onze lege flessen van de afgelopen 3 maanden!

output_WyVG5v
Naar de C1000 om alle flessen in te leveren, zodat we gratis boodschappen kunnen doen. SCORE!

IMG_1878
Ja, een foto van Flipje mag ook niet ontbreken op een Tiels blog, eh plog, toch?

IMG_1884
Zag deze snoepjes en moest aan vroeger denken. Waren nooit mijn favoriet, deze ufo’s. Kosten toen 0,05 cent per stuk in het kraampje bij het zwembad.

IMG_1885
De verkering gaat nog even tanken.

IMG_1889
De LIDL heeft Italiaanse weken en allerlei lekkers! Hier doe ik een bakje ‘verse’ pesto door een pasta met rauwe ham, broccoli en Parmezaanse kaas. Hmmm…

IMG_1891
Hé, ben jij er ook alweer?? Gezellig!!!

IMG_1898
Jajajaja, even checken of je vrienden nog wat te melden hebben. Nou, vooruit, het is dat je een hele week hier bent en we nog alle tijd hebben om samen te kletsen.

nogiets
De ouders van oppasmeisje M. komen even langs. Want dat opvoeden en oppassen gaat dus af en toe niet vanzelf. Gelukkig staan we allemaal op 1 lijn. Ik krijg dit schilderij van ze. Ik hou er heel veel van. Ze nemen dochter S. mee naar huis, want die blijft logeren bij hun oudste dochter.

IMG_1903
Ik zet nog even een tekst online. Iets over een prostaatmassager (nee, niet zelf getest, nee, de verkering ook niet).

uil
Nog meer pasta? Yep! De verkering had nog zin in een late night snack, dus ik maak nog even een pastaatje met geraspte courgette, truffelpasta, knoflook en Parmezaanse kaas. Hmmmm…

IMG_1904
Lekker slapen!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Esther schreef:

    Wauw, op die foto met je moeder zie ik pas hoe groot Nina is <3

  2. Ellen schreef:

    als jij dat vorige weg doet hou ik me aanbevolen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *