web analytics

0

DR. POL, ACTION & SAMEN

middengelukt1

IMG_0934
En bedankt Bruce Lee! Als hij niet meteen op z’n wenken wordt bediend (eten, naar buiten, naar binnen) dan gaat hij dingen slopen. Voornamelijk plastic zakken. Eikel.

IMG_0936
Nou ja, dat worden dus geen bolletjes mee naar school vandaag M., helaas. Gewoon brood it is! We kijken een stukje van The Incredible Dr Pol (die is dus 70 en rent achter koeien aan alsof hij 18 is) en daarna zwaai ik M. uit. Nou doei! Goed weekend!

IMG_0939
Dan kan ik weer verder met de vormgeving! Hoe gezellig! Vlinders met getekende snoephartjes!

IMG_0942
Nina heeft een hele zware dag. Maar dan echt.

IMG_0948
Ik ook. Na m’n werk ga ik J. lastig vallen. Want ik wil heel graag naar de grote Action in Beneden Leeuwen.

IMG_0953
Woehoe! Voor elkaar!

IMG_0958
Thuis doe ik een poging tot het zelf opspannen van een dromenvanger. Ik denk dat ik nog even moet oefenen.

IMG_0965
En dat Bruce maar even naar buiten moet, want draadjes en Bruce gaan niet zo goed samen.

IMG_0976
Omdat we vandaag kinderloos zijn gaan we even een hapje eten in de stad.

IMG_0980
Heel hip hoor, op een loungebank.

IMG_0983
M’n voorgerecht is een carpaccio-salade. Bij Samen, dus.

IMG_0985
En als hoofdgerecht een geitenkaas-salade. Allemaal heel erg lekker. Maar wel een beetje veel. Achteraf gezien. En achteraf gezien toch ook wel duur. En achteraf gezien kan ik het zelf lekkerder maken. Maar ja, NIET ZEIKEN, want je bent een keertje uit met je man, ja!

IMG_0988
J. had een mixed grill en at alles keurig op.

IMG_0989
Als we weer thuis zijn is het de allerhoogste tijd om me weer een keer in de moestuin te begeven. Die heb ik een paar dagen verwaarloosd en daar word ik ook meteen voor afgestraft. Er zijn wat planten verdroogd. Huil! Maar eigen schuld. Ik red wat er te redden valt en oogst de eerste courgette van het jaar! Dat is dan toch weer een pluspuntje.

 

Vorig jaar keek ik de hele dag geen televisie (zou ik vaker moeten doen)...

Vorig jaar keek ik de hele dag geen televisie (zou ik vaker moeten doen)…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *