web analytics

0

STRESS, KAPPER & DE WOMANIZER

middengelukt1

IMG_6461
Nou, eerst maar eens kijken of ik wat aan dit touw kan doen.

IMG_6466
Maskertje van m’n schoonvader erin.

IMG_6468
Ontbijten met de leftovers van gisteren.

IMG_6469
En dan… beginnen met de voorbereidingen voor aanstaande donderdag…

IMG_6470
Het heeft iets te maken met deze knapperd! Hij heet Ferdinand en woont in Hong Kong.

IMG_6475
Dit is mijn eigen knapperd Sid die de hele dag onder onze nieuwe zonnebank ligt (met de lampen uit uiteraard).

IMG_6477
En dit is alweer het avondeten. Het is hutspot uit de diepvries, wat eigenlijk meer een soort hutspot-soep is geworden. Er missen heel veel foto’s want ik heb de hele ochtend en middag in de stress gezeten. Dingen met contracten, tekenen, geld, hier, daar, van alles! Alles is uiteindelijk gelukt en mijn stresslevels zijn weer gedaald tot 0,0. Fijn. Ondertussen zijn m’n ouders bij de oncologie-poli geweest om een afspraak te maken voor de eerste chemoronde en die begint ook donderdag. Er gebeurt momenteel zoveel tegelijkertijd dat het me moeite kost om ‘alles op een rijtje te houden’, al valt het ook wel weer mee, want ik laat het gewoon allemaal maar gebeuren. Is altijd nog goed gegaan.

IMG_6485
Oh! En ik ben in de tussentijd ook nog eens naar de kapper geweest. Helemaal gelukt en er moest een flink stuk af, want heel erg dood en piekerig. Volgende keer weer gewoon door m’n schoonvader laten knippen, al was deze kapster ook leuk en gezellig en ben ik weer helemaal op de hoogte van alle Tielse roddels.

IMG_6490
En hier zit ik op de bank bij m’n vriendinnetje F. de rest van de Tielse roddels door te nemen. Ondertussen kijken we naar Spuiten en Slikken, want daar zou het over seksspeeltjes gaan.

IMG_6503
Oh! Zucht en steun! Geraldine test de Womanizer vibrator even op haar neus. Gaat niet hè? Want het is een speeltje op luchtdruk! Ik schreef er meteen maar een stukje over: WOMANIZER: DÉ VIBRATOR UIT BNN’S SPUITEN EN SLIKKEN. Het was nogal winderig en regenachtig vandaag, dus vriendinnetje F. had me met de auto opgehaald en J. komt mij weer ophalen. Wat een luxe. Op de terugweg nog langs de snackbar (en dat terwijl ik bij F. toch echt een zak Hamka’s had leeggegeten). Daarna snel slapen, morgen weer een drukke dag!

Vorig jaar zat ik in Berchtesgaden en werd ik verliefd op gerechten met Kren...

Vorig jaar zat ik in Berchtesgaden en werd ik verliefd op gerechten met Kren…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *