web analytics

0

PIMENTO, FOTOPROJECT & POMPEII

middengelukt1

IMG_6505
Ik zeg toch dat het lekker is! J. vindt dat ik uit moet kijken voor m’n maag met dit pittige drankje, maar het lijkt mij geen kwaad kunnen. Mocht je dus op zoek zijn naar een alcoholvrij drankje met sterke bite van gember en peper: Pimento (nee, ik word niet gesponsord) (helaas).

IMG_6506
Oh, misschien zijn we gisteren per ongeluk langs de snackbar gereden voor een bak met gefrituurde kippenpootjes.

IMG_6508
Hier kan ik zooooo pissig van worden. Kijk, dat je geen kunstenaar bent, okay. En dat je je gewoon even wil uitleven met een spuitbus, okay. Maar ga dan geen hakenkruis op een muur spuiten. Zo kinderachtig. Ik ga er binnenkort even een groot hart overheen zetten.

IMG_6513
Even een aflevering met kittens op Animal Planet.

IMG_6514
En dan deze knapperd in elkaar zetten. Hij heet Ferdinand. De rest van de ochtend en middag ben ik druk achter m’n pc met cijfers en letters.

IMG_6516
En hier is oppaspuber M. alweer gearriveerd! Vorige week is ze begonnen met een fotoproject, maar die konden we toen niet afmaken wegens een klein huiswerkdrama in 3 bedrijven.

IMG_6518
Maar kijk! Nu is-ie af!

IMG_6519
En daarna ook nog eens keurig en volgens plan aan haar huiswerk.

IMG_6521
Terwijl ik de aanbiedingen van de Action even doorneem.

IMG_6523
En… hier combineren M. en ik het nuttige met het aangename. Ze heeft volgende week een toets over Pompeii en weet al heel veel over vulkanen en uitbarstingen en historische bronnen (ik nu ook), maar… ze had de film Pompeii nog nooit gezien! Mooie toevoeging bij de lesstof, zou ik zo zeggen. Spannend, liefde en ook nog eens educatief.

IMG_6527
We eten lekker makkelijk uit de diepvries en op de bank.

IMG_6533
Nina doet alsof ze ook op de bank ligt.

IMG_6545
Ik blader wat door m’n boek met 400 soep-recepten.

IMG_6548
En hé, daar is dochter S. alweer! Oppaspuber M. ligt al op bed en moet morgen gewoon naar school, maar S. heeft vakantie, dus is extra lang bij ons! J. heeft haar net opgehaald. Gezellig! Nou, welterusten dan maar… samen met Nina in bed!

 

Vorig jaar zat ik nog heerlijk in Duitsland!!

Vorig jaar zat ik nog heerlijk in Duitsland!!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *