web analytics

1

CUPCAKES, KITTIGHEID & THE PASSION

middengelukt1

IMG_6549
Donderdagochtend met oppaspuber M. betekent bijna altijd; samen een trouw-programma kijken op TLC.

IMG_6552
Bruce grijpt elke aangelegenheid aan om op schoot te liggen.

IMG_6554
Kittig jurkje!

IMG_6565
Als M. naar school is zoek ik met Nina alvast naar het recept voor de cupcakes die ik vanavond ga maken.

IMG_6566
Al 100 keer gemaakt en ik pak er toch altijd nog even het recept bij. Kookboeken met kookvlekken; 100 punten. Dan kun je tenminste zien dat je er vaak uit kookt.

IMG_6569
Oooh, ik heb medelijden met je Nien, echt.

IMG_6572
Daarna aan het werk!

IMG_6585
En hier ben ik alweer met M. bij de apotheek om de medicijnen voor J. op te halen. Meteen even langs de bakwinkel en de HEMA en de Action en daarna ook nog naar de Albert Heijn.

IMG_6586
We nemen ook even een bloemetje mee voor m’n moeder die we stiekem alvast in het huis van m’n ouders neerzetten. M’n moeder heeft vandaag haar eerste chemodag, dus die heeft wel een bloemetje verdiend als ze straks thuis komt.

IMG_6587
Ik maak een grote pan chili con carne.

IMG_6588
En ook nog een pan met Mexicaanse kip.

IMG_6592
Aan tafel met z’n vieren! Heerlijk gegeten.

IMG_6595
Ja, echt lekker! Van die kleine tortilla’s vind ik een stuk handiger dan zo’n grote.

IMG_6596
Jij krijgt niks.

IMG_6600
En hier gaan dochter S. en oppaspuber M. samen aan de cupcakes. Nou ja, eigenlijk moet ik eerlijk zeggen dat ik het vooral zelf heel leuk vind om te doen en dat onze keuken eigenlijk te klein is om met 3 mensen tegelijk bezig te zijn.

IMG_6601
Onder toeziend oog van Nina.

IMG_6605
Hier komt J. mijn hele planning overhoop schoppen. Hij wilde ook graag even meehelpen en wat van de botercrème op de cupcakes spuiten, maar dat is nu juist het leukste werkje en ik wou het zelf doehoehoehoehoehoen!

IMG_6608
Okay, toegegeven, J. kan het wel heel goed. Dat dan weer wel. Maar met 4 mensen + Nina in de keuken, dat is gewoon te veel. Maar wel gezellig! En… het resultaat is prachtig! Ik had nog paaskuikens in huis en eetbare bloemen en ik ben nu wel HEEL trots!

IMG_6611
De meiden brengen even wat cupcakes naar mijn ouders.

IMG_6612
En als ik op de bank zit, zit Bruce binnen no time weer op schoot.

IMG_6618
Als de pubers weer terug zijn doe ik een poging tot het kijken van The Passion, maar mijn huisgenoten vinden het allemaal zo stom en zo slecht en ze willen het niet zien en klaag en steun.

IMG_6622
Ook Nina kan het niet aanhoren en ik moet toegeven; het valt mij ook een beetje tegen dit jaar. Nou ja, oppaspuber M. naar bed dan maar, want die moet morgen gewoon naar school, ondanks dat het Goede Vrijdag is (maar ze heeft dan wel een gezellige paasbrunch (ja, daar waren die cupcakes voor)).

IMG_6626
Wij nemen nog een snack op de bank.

IMG_6630
En hé, daar hebben we alweer een nieuwe puber! Nichtje L. van dochter S. is net gebracht door haar vader. Nog meer gezelligheid. Ik hou ervan!

 

Vorig jaar kocht ik een opgezette vossensjaal!

Vorig jaar kocht ik een opgezette vossensjaal!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Simone schreef:

    Wauw wat een prachtig versierde Cupcakes! :D Dat ziet er lekker uit! Die zullen wel smullen zijn geweest :D Leuk hoor die pubers in huis :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *