web analytics

6

PLOG VRIJDAG 14 OKTOBER 2016

beginpaginatotaal

img_0163
Vrijdagochtend met m’n ouders naar de LIDL! Never change a winning team! Ik koop voor mezelf een bosje rozen, want iemand moet het doen! Ik! Ik! Ik! Ik doe ook nog even een rondje kringloop met m’n ouders (om platen te scoren), even naar de Action (want wol nodig, veel wol), naar de dierenarts (4 x anti-vlooienspul) en dan ook nog even naar de post om m’n bestellingen van de afgelopen dagen weg te brengen. Wat een actieve familie zijn we toch.

img_0189
En daarna ruim ik de hele benedenverdieping op! Inclusief stofzuigen en dweilen! Who needs a werkster als je zelf gewoon plenty energie hebt? Kijk m’n vloer eens shinen. Is helaas altijd vaak van korte duur, want ik heb een kwijlende hond, maar het idee is heel leuk. Voor 10 minuten.

img_0191
Ik moet mezelf ook wel een beetje afremmen, want ik wil dat alles meteen goed gaat. Goed is. En dat is ook wel zo, maar het hoeft niet. Ik wil meteen dat ik bij ben met de was (is zo), dat m’n huis schoon is (is ook enigszins zo), dat ik elke dag goed kook (best wel) en dat ik ook weer als een gek aan het werk ben (beetje). Er mag en moet ook ruimte zijn voor momenten dat het niet zo heel erg lekker gaat. Voor verdriet. Of eerder; voor verbijstering.

img_0193
Ik schrijf een review over de Inspire – Vibrating Ultimate Wand! Ja, echt! Ook nog! Dus vandaag én m’n huis schoon én een review geschreven, dus eigenlijk mag ik nu wel op de bank gaan liggen.

img_0199
Ik zou in principe ook m’n kledingkast kunnen opruimen. Maar dat kan ik in principe ook niet doen.

img_0200
Dit staat wél op m’n TODO-lijst volgende week; het uitzoeken en organiseren van m’n seksspeeltjes. Want na m’n tv-optreden bij Jan Rijdt Rond, het interview in de Viva en m’n lezing bij Mail&Female, ligt alles overhoop.

img_0202
Vandaag wordt er voor me gekookt! Wat fijn! Paul (van www.metropaul.nl) komt langs! Hij kan niet alleen heel goed schrijven (check dat blog), maar is ook nog eens heel lief en aardig en knap (en al jaaaaaren getrouwd met een net zo knappe man (ik heb de foto’s gezien). Ik ben vergeten om foto’s te maken, maar dat betekent dat het heel gezellig was. Thanks Paul! <3

img_0208
En dan naar bed. Oh ja, ook nog gedaan vandaag; bed verschoond! En dat niet alleen! Ook nog het winterdekbed geïnstalleerd. Nina wil daar graag even gebruik van maken. Nou, Nien, toe maarrrrrrrr!

img_0212
Ze gaat altijd heel braaf in het hoekje liggen. Truste Nien!

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Paul schreef:

  Ik vond het ook erg gezellig! Dus dat gaan we gewoon nog een keertje overdoen. Fijne dag!

 2. Ingrid schreef:

  Je bent toch maar gezegend met zulke lieve mensen en diertjes om je heen in deze idiote periode.

 3. Marjan schreef:

  Aaaah… wast een heerlijk uitzicht zo vanuit je bed…. die lieve Nina die zich zo heerlijk opgekruld heeft op je nieuwe dekbedhoes…..

  Xx

 4. Richard schreef:

  Je zal maar teveel speeltjes hebben.. als dat al kan?

 5. Joop schreef:

  Wat aardig van MetroPaul dat hij zo lekker voor jou heeft gekookt!

 6. Else schreef:

  Ik wacht eigenlijk op de slaapkamer make-over, want voor een bont persoon is het daar heel kleurloos

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *