web analytics

3

CRACKERS, GROENE BALLEN & SKITTLES

middengelukt1

IMG_2630
Het is weer maandag en alles is weer normaal zoals het zou moeten zijn! Althans? De echtgenoot zit al weken niet goed in z’n lijf en hoofd en blijft nog een tijdje thuis. En ja, als hij er niet om 6:00 uit gaat, dan blijf ik ook gemakkelijker liggen tot 8:00. Ontbijten met crackers, want geen brood in huis.

IMG_2631
Bruce de kantoorkater is er weer klaar voor!

IMG_2633
Ik schrijf een review over deze vibrator en maak meteen een blogplanning voor de hele week. Prima vibrator voor beginners!

IMG_2634
Bruce heeft zich inmiddels geïnstalleerd naast het toetsenbord.

IMG_2638
Ik maak even een foto voor m’n lezers als bewijs dat ik de vibrator echt in huis heb. Smile!

IMG_2642
Bruce is inmiddels verhuisd naar m’n schoot.

IMG_2647
Ik kijk naar 24 uur met… Myrte van der Meer en ik word er vreselijk onrustig en depressief van… toch kijk (voornamelijk luister) ik de aflevering helemaal, want Myrte intrigeert me.

IMG_2648
Ondertussen ga ik verder met m’n SEO.

IMG_2649
Zoek de verschillen met de foto hierboven…

IMG_2651
We eten boontjes met aardappeltjes uit de oven en een filetlapje. Lekker en simpel en alles nog in huis of de diepvries (goed bezig)!

IMG_2652
Ik ben een tijdje zoet met het zoeken naar vintage naaipatronen, maar degenen die ik leuk of mooi vind kosten 20 euro per patroon. Vind ik behoorlijk duur voor 1 jurk eigenlijk, want ik moet de stof ook nog kopen en dat is zo’n 4 meter (voor een swing dress)…

IMG_2655
Hier zit ik bij vriendinnetje F. op de bank te kijken naar Expeditie Poolcirkel. Nou ja, we nemen eigenlijk de Tielsche roddels door en kijken met een half oog. Waarom hebben ze in Godsnaam Yolanthe gevraagd om dit programma te presenteren? Het gaat over sport, uithoudingsvermogen, afzien, de natuur, nou ja, alles waar Yolanthe met haar opgemaakte hoofd niet echt bij past.

IMG_2661
Poes Papaya krijgt kattensnoepjes.

IMG_2662
Ik krijg Skittles.

IMG_2668
En dan is het tijd voor… America’s Next Top Model! WOEHOE! Lekkere pulp-tv die me nooit gaat vervelen. En… zelfs 2 afleveringen achter elkaar… Daarna weer op de fiets in de kou naar huis en pas laat naar bed, maar ach, ik kan morgen weer uitslapen tot 8:00!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Paul schreef:

  Vervelend dat het met J. nog steeds niet goed gaat, Luna. Give him a hug!

 2. Esther schreef:

  Haha, wij hadden precies hetzelfde bij Yolanthe!

 3. Marjan schreef:

  Ik heb ook helegaar niets met Yolanthe… maar dat kan aan mij liggen ;-)

  Hopenlijk gaat de echtgenoot zich snel lekkerder in het vel voelen, een knuffel voor jullie allebei.

  xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *