web analytics

6

LIDL, IJSKOFFIE & RISK

middengelukt1

IMG_6632
It’s amazing! Het is 7:30 en ik heb 3 pubers op de bank die allemaal zo lief en zo braaf zijn voor mij en voor elkaar. Ik weet niet wat me overkomt!

IMG_6633
Kijk eens! Had ik van nichtje L. gekregen!

IMG_6634
En hier sta ik alweer in de LIDL, want ja, het is vrijdag! Oppaspuber M. is weer richting school en de cupcakes die we gisteren maakten, heb ik even met de auto van m’n vader gebracht (ja, m’n vader reed uiteraard) (en het leek me niet handig om die in het fietsmandje van M. mee te geven, haha).

IMG_6635
In de LIDL ervaarde ik even een momentje van puur geluk. Samen met m’n ouders boodschappen doen. Samen met dochter S. en nichtje L. die ik af en toe wat boodschappenopdrachten gaf. Een heerlijk lang Paasweekend in het vooruitzicht. Wat kan ik me nog meer wensen? Geluk zit niet in grote dingen, maar in je vader die tegen z’n kleindochter zegt dat ze maar lekker veel lekkere dingen uit moeten zoeken voor dit weekend. En dat je bij de kassa van de LIDL al die lekkere dingen gewoon kunt betalen.

IMG_6642
Na het boodschappen doen en een kop koffie met m’n ouders ga ik weer aan het werk. Kater Frank wil graag weten of hij is aangekomen of afgevallen de laatste maanden.

IMG_6643
Zoek de kater.

IMG_6649
Er gaan weer wat PloesiePoesies de deur uit. Dit is Minoes.

IMG_6658
En dit is Thomas.

IMG_6659
Lekkere onscherpe foto, maar ja, we gaan ’s avonds pizza eten en ik vergeet altijd de verhouding van het pizzadeeg. Terwijl het zo simpel is eigenlijk.

IMG_6660
Ik krijg pijn in m’n buikspieren van het rollen van de mini-pizzabodempjes.

IMG_6661
De pizzasaus staat ook al een paar uur te pruttelen! Niet uit een potje, maar met verse tomaten en kruiden… HMMM…

IMG_6662
Ooooh, we hebben allemaal erge trek!

IMG_6665
Zalig! Echt zalig!

IMG_6676
En na het eten ga ik onder de zonnebank. Oh nee, wacht, we zijn eerst nog zo’n GODDELIJKE ijskoffie van 1000 calorieën bij de Daisy’s gaan halen. Hmmmm! En daarna ga ik pas onder de zonnebank. Hebben jullie een zonnebank dan? Ja, nou! Mijn man, de ouwe sjacheraar, heeft ‘m voor een tientje bij de Kringloop gehaald. Met nog bijna nieuwe lampen erin. Heerlijk! Heerlijk! Heerlijk! Daarna onder de douche en dan…

IMG_6679
Ga ik Risken met de meiden en J. mag niet meedoen, zodat ik ook een keertje kan winnen. En… ik win ook! Hahahaha! Ja, okay, toegegeven, nichtje L. en dochter S. waren vooral elkaar aan het aanvallen en zo kon ik heel gemakkelijk winnen. Als ik een verantwoordelijke volwassene was geweest dan had ik ze wat tips moeten geven, zodat ik niet zo gemakkelijk had kunnen winnen, maar je kan niet altijd een verantwoordelijke volwassene zijn hoor…

IMG_6680
En je kan ook niet altijd verantwoordelijke hapjes eten.

IMG_6684
En je kan ook niet altijd je lip omhoog houden hè Nien?

IMG_6692
Snappen we toch! Maar je krijgt geen frikadelletje. Dat niet. Je mag wel bij de pubermeisjes in bed, dat dan weer wel!

 

Vorig jaar zat ik nog steeds in Duitsland!

Vorig jaar zat ik nog steeds in Duitsland!

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Nou, de rest van het paasweekend maar op dieet?

 2. majriM schreef:

  Neehoor Jan, lekker genieten! Dat gezeur altijd over dieet :(

 3. Simone schreef:

  Hihi je katje op de weegschaal :P Heerlijk he zonnebanken, moet ik ook echt nog gaan doen! Over 2 weken naar Mexico en ben nog zo wit als sneeuw!

 4. Sylvia schreef:

  Mijn God: bitterballen, Risk, zo’n pizzapan (ben even de naam kwijt), een kat, chocolade.. klinkt als een droomdag ;) Heb je trouwens een Bloglovin account waar ik je kan volgen? Kon het zo gauw niet vinden.

 5. Monique schreef:

  Haha, bedoel je niet verantwoorde snacks?
  En ik ben jaloers op jouw spelletjesspelende familie. Bij ons ben ik de enige die spelletjes wil doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *