web analytics

1

LUNA IS FEELING HOTHOTHOT

beginpaginatotaal

IMG_3222
JESUS CHRISTUS, wat een koppijn!!! Die hitte, ik kan er niet meer tegen! Dit is niks voor mij, mijn lijf is hier niet voor gemaakt, ik wil dit niet!!! Koffie en een paracetamol kunnen deze ochtend misschien nog redden.

IMG_3224
Dit maakt de ochtend ook niet veel beter. Er zit een muis in huis. En in plaats van dat de pubermeiden dan de katten naar binnen laten (want die waren allemaal buiten), hebben ze een pindakaas-val gemaakt met stukken kaas op de vloer. ZUCHT!

IMG_3225
ZWEET!

IMG_3226
Ik heb gisteren ook nog hele leuke post van Sharmeen gekregen! Met hele lieve kantjes en bandjes! Kan ik mooi gebruiken in m’n Ibiza-style armbanden (als ik het sluitwerk kan vinden). Thanks Sharmeen!!!

IMG_3228
Feeling hot, hot, hot.

IMG_3229
Ik kan gewoon niet niks doen. Ik zit mezelf in de weg. Ik besluit al m’n kruiden te gaan reorganiseren en de keukenkastjes schoon te maken.

IMG_3230
Goed bezig!

IMG_3231
Ik gebruik deze bus zout al jaren en jaren. Er zit niet veel meer in, dus ik gooi ‘m weg en gelukkig heb ik nog 2 nieuwe bussen staan.

IMG_3232
Dit gaat wel even duren.

IMG_3233
Dit wordt m’n bak met Indiase en Marokkaanse kruiden.

IMG_3234
Daarboven komen de Oosterse kruiden, daaronder de sauzen en OMG wat ben ik georganiseerd bezig!!!

IMG_3235
Dit flesje is al meer dan 10 jaar oud. Ooit in Ibiza gekocht. Kan weg. Het lukt me uiteindelijk om alle kruidenkastjes schoon te maken, de flesjes schoon te maken en de hele kruidenboel weer wat op orde te hebben.

IMG_3241
Vriend R. komt even langs. Net als m’n vader. Ik heb het warm.

IMG_3248
Jesus, wat heb ik het warm.

output_q6xBks
Ik lig op de bank met de ventilator aan. Ondertussen brengt de echtgenoot het vriendinnetje van dochter S. naar huis. Ik ga haar missen, ze heeft bijna 1,5 week bij ons gelogeerd en mocht haar moeder haar ooit willen verkopen, dan wil ik ‘r wel. Check op ’t gifje hierboven dan het haar van Bruce, HAHAHA!

IMG_3260
Heel misschien ben ik wel even 2 uurtjes in slaap gevallen. IMG_3276
Niks zo lekker als een knuffelende kat terwijl je een bezweet lichaam hebt. Hmmm… NOT! We kijken met z’n allen naar ‘The Bucketlist'(JANKEN) en daarna naar ‘As Good As It Gets’ (om in de Jack Nicholson-sferen te blijven). Ik moet vechten tegen de slaap, want Jesus, wat heb ik het HEET!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Else schreef:

    Uhm je had toch een zwembad ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *