web analytics

3

PLOG ZATERDAG 28 JANUARI 2017


Ik hou van de zaterdag. En ik hou van Bruce. En ik hou ook heel veel van de zaterdag-editie van de Volkskrant. En dus dubbele liefde als Bruce op die zaterdag-editie gaat liggen rollen. <3


Lekker rustig ontbijten met de Luna-fluisteraar.


Daarna doen we even een rondje slager, Action en Albert Heijn, want m’n ouders komen morgen eten en ik moet nog wat dingetjes in huis halen. Het is al Pasen bij de Action.


OMG! OMG! OMG! OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IK WIL DEZE!!!!


En het mooie is; niemand houdt me tegen! “Je loopt nu net zo trots als Nina met haar bot”, zei M. toen ik met de 3 reigers in m’n arm de Action uit liep. Het is dat ze er niet meer hadden, want ik wil het liefst m’n hele achtertuin er vol mee zetten. Ze schijnen ook flamingo’s te verkopen, dus als die er zijn, dan komen die in de voortuin! Jippie!


En dan; lekker een beetje werken op de zaterdagmiddag! De ‘restjes’ van gisteren erbij, wijntje erbij. ZALIG!


Dingen waar ik blij van word; goed-gevulde koelkast! Jippie!


We eten vis van Piet uit de diepvries. Lekker makkelijk.


De rest van de avond weer lekker aan het werk. Beetje praten, beetje hangen, muziekje luisteren. Ik wil niets meer dan dit.


Nina wil daarentegen altijd meer. Meer kusjes, meer knuffels, meer eten. Nou vooruit, omdat jij het bent Nien.


Graag wil ik even mijn eigen bewondering uitspreken voor deze 2 New York cheesecakes! Hele avond mee bezig geweest, of nou ja, ze hebben zeker 4 uur in de oven gestaan (zachtjes uiteraard), maar ze zijn GODDOMME PERFECT! Dat wist ik toen nog niet, maar wel nu ik de plog maak natuurlijk! Hmmmm…

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Else schreef:

  Tuurlijk ze zien er ook purfect uit ;-)

 2. Marjan schreef:

  Ze zijn al op zeker? ;-)

  • Luna schreef:

   Nee… ik heb het kleintje aan m’n ouders meegegeven en van de grote is bijna de helft nog over… die dingen zijn echt HEEL ERG machtig! Maar ook heel erg lekker ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *