web analytics

5

PLOG VRIJDAG 27 JANUARI 2017


Ik lag wakker vanaf 5:00. Ik dacht; ik kan blijven liggen of ik kan eruit gaan en gaan rennen. Ik koos voor het laatste. De oppaspuber lag nog te slapen en heeft niets van mijn ochtendactiviteiten gemerkt. Ze kwam beneden terwijl ik bezig was met nog wat PX90 oefeningen. Ze heeft me maar een klein beetje uitgelachen.


De oppaspuber heeft zo’n 2 jaar moeite gehad met eten ’s ochtends. Kreeg amper wat weg. Gedoe! Dus bijna 2 jaar lang kreeg ze ’s ochtends een smoothie, maar volgens mij had ze daar zelf ook een beetje genoeg van. Vandaag at ze zonder moeite 2 tosti’s, dus… sticker verdiend! Hahaha! Nu had ik alleen wel een probleem, want ik had er geen rekening mee gehouden dat ze ’s ochtends brood zou eten en oooooh, lichte paniek, want nu had ik geen brood om haar mee te geven naar school! Ik voel me eventjes een echte loeder-oppasmoeder! Gelukkig had ik nog genoeg crackers in huis.


En ik heb ook altijd genoeg hondenkoekjes hoor Nien, heus wel. No worries!!


Hier laat de oppaspuber even heel erg trots, en terecht, zien wat voor een ontzettend goede cijfers ze heeft gehaald de laatste maanden! Echt HEEL KNAP van haar!


Daarna gaat de puber naar school en m’n ouders en ik naar de LIDL! Nina krijgt weer een croissantje en m’n ouders krijgen een bak Indiaas mee! Goede deal!


Stilleven met Bruce. Ik draag in verband met de jeuk al een paar weken geen bh’s meer. Of ik draag ze een uurtje en dan doe ik ze weer uit. Ik denk dat er wel 10 bh’s door het huis verspreid liggen. Overigens is er niets uit het bloedonderzoek gekomen. Ik ben dus helemaal nergens allergisch voor. En dat is mooi. Of eigenlijk ook weer niet, want dat betekent dat het waarschijnlijk stress of weet ik veel wat voor een ellende is die eruit komt. Nou ja, ik leg me er maar bij neer voor nu. Ik heb weer allerlei nieuwe sekstoys opgestuurd gekregen, dus ik heb het drukdrukdruk klaarkom-technisch gezien.


Bh aan! Ik heb net het hele huis gedaan van beneden naar boven! En daarna gedoucht.


Hashtag #whoneedsawerkster! Voor 12:00 alle boodschappen in huis en het hele huis schoon! Ik ga weer aan het werk.


Gaat een beetje lastig met deze foutmelding, maar gelukkig is het na een paar uurtjes opgelost.


Om 17:00 mag ik van mezelf even een uurtje op de bank. Of mag, mag, mag? Moet. Ik sta altijd AAN en ik moet mezelf dwingen om even te chillen. Lukt me best aardig.


En kijk eens! Er is voor mij gekookt vandaag! Dit is dus een plank met een doorsnede van eh, 60 centimeter? OMG! Superlekker allemaal! Nee, niet allemaal opgegeten natuurlijk…

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Ingrid schreef:

  Wat heb je een mooi zwart jurkje aan. Staat je super. Wat een heerlijke ‘plank’ met lekkers.

  • Luna schreef:

   Ja! Van de AliExpress!! Hij is echt prachtig, maar ja, met de jeuk en dan een bh, want zonder bh is het geen gezicht… ik had ‘m binnen een paar uur alweer uit dus… Maar ik heb er meer besteld van dit model, want past perfect en dus niet duur :-)

 2. Marjan schreef:

  Dat is met recht een ‘plank met lekkers’ … jeetje… wat heerlijk!

 3. Esther schreef:

  Jeutje, wat is het Netjes bij jou! Petje af!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *