web analytics

4

PLOG DONDERDAG 26 JANUARI 2017


De oppaspuber en ik kijken ’s ochtends nog even het laatste stukje van Hairspray! Een film met, kuch, Zac Efron… Hier zijn Nina en ik namelijk ontzettend fan van! Gisteren werd het te laat om de hele film af te kijken, want… het is vandaag gewoon een schooldag!


Hé, dat is leuk! Een tijdje terug kwam een studente journalistiek langs voor een interview-opdracht! Dit is het geworden! Leuk!


Pfffff… maar heel leuk allemaal hoor, dat seksspeeltjes testen, maar af en toe word ik er best moe van… ik zie de hele dag dildo’s en vibrators op m’n beeldscherm verschijnen, maar ik wil eigenlijk het liefst tegen de Luna-fluisteraar aan liggen nu. Ja, gewoon liggen ja!


Ehm, okay, vergeet wat ik net heb gezegd! Deze O-Wand wordt net bezorgd door de UPS en ik krijg hier hele warme gevoelens bij. Nee, geen liefde, maar wel, eh, warme gevoelens.


Daar is de oppaspuber alweer! Nou ja, die zit op de bank en Bruce zit op tafel. Mag dat? Jazekers!


Ik doe een make-up-loos dagje… Ik kwam tijdens het uitlaten van Nina een vriend tegen die zei: “Ben je ziek???” Maar de oppaspuber zegt: “Moet je vaker doen, geen make-up.” Dus ik ben een beetje confuus.


Nina ziet er zonder make-up altijd FABULOUS uit!


100% PURE LOVE!


HEERLIJK!


Nina hoopt dat ze ook wat krijgt van die heerlijke pastasaus met ballen, maar helaas…


Zo grappig… de oppaspuber wil graag films kijken in het pikkedonker, net als in de bioscoop. Prima! Nina komt lekker bovenop me liggen!


De puber gaat om 20:30 naar bed en ik ga niet veel later. Nina en Frank krijgen nog een snoepje voor het slapen gaan en dan heerlijk liggen! ZALIG!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Zonder make-up, ben ik voor! Maar ik heb als lelijke oude man dan ook makkelijk praten.

 2. Bjula schreef:

  Ook ik roep zonder make-up, je gezicht is dan veel zachter.

 3. Duifjaah schreef:

  Zonder zwart op je gehele ooglid zijn je wimpers mooi zichtbaar. Ik zou zeggen, experimenteer eens met makeup! Kun je ook veel creativiteit in kwijt.

 4. nono schreef:

  Ik vind al dat zwarte ook een beetje te veel van het goede eerlijk gezegd. En dus minder mooi bij je staan.Maar jij moet doen waar je je goed bij voelt. Dus lekker niks van ons aantrekken. En als je dat toch wil doen: idd expiremteer dan eens. Ook handig als iemand met verstand je tips geeft. Zij of hij moet je wel ‘kennen’. Anders heb je kans dat je als een Margriet (of was het libelle / viva?) moeder opgemaakt wordt ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *