web analytics

2

PLOG DINSDAG 7 NOVEMBER 2017


Mijn plan was echt om weer dagelijks te gaan ploggen, maar woensdagochtend lag de database van Maanisch.com eruit, waardoor ik dus niet deze plog van dinsdag online kon zetten! Maar de intentie was en is er! Dinsdagochtend trof ik Nina zo aan ’s ochtends. Hele bank verbouwd. Prima. Ik wil toch een andere bank.


Het is nog geen 6:00 en ik ben al aangekleed en klaar voor de dag! ACTIE.


Ik schrijf een review van de Red Hot Spark Stimulator. Het doosje is stommer dan het speeltje.


Oh. Lord. Have. Mercy! Aanstaande zondag gaan M. en ik mee met 1 van zijn nichtjes naar een concert van Rise Against (als chaperonnes, want ze mag nog niet alleen naar een concert, want 13). Het is nogal een eh, teringherrie, blijkt! Leuk! #zinin


Klaar en online: SEXTOY REVIEW #390: CALEXOTICS RED HOT SPARK STIMULATOR. Goed bezig!


En dan om 10:17 in de trein richting Lochem!


Met m’n poezentas! YES! Hij is zooooooooveel mooier dan op deze foto.


Zo mooi!


Ik ga ze bij de Love Bubbles helpen met de styling van de Love Bubbles, want allllllles moet anders. In 1 van de Bubbles staat dit prachtige 70’s bed, maar die komt nu nog niet tot z’n recht. Working on it!


Oooooh, wat een mooie talking stick! Zelfgemaakt? Yes!


Daarna vergaderen over het volledig doorvoeren van alle nieuwe stijlen. Hoe. Wat. Waar. Wanneer. Dit hier is Bjarki. Knappe hond hè?


Hij kan ook een poot geven.


Thuis worden de honneurs waargenomen door Frank. Er is een doosje gekomen met de post en die heeft-ie maar meteen geconfisqueerd.


We gaan met het volledige Love Bubble-team uit eten in Almelo! Kaasfondue! NICE!!!!


En dan ga ik met de trein weer richting Tiel. Lange rit en ik was al zo moe, want ja, 5:00 opgestaan. Maar! Moe, maar voldaan. Veel gedaan vandaag.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Jan Folkersma schreef:

    Vergeet je te vermelden dat je heel lief werd opgehaald vanaf een koud en donker perron. (Ik zag een hele mooie foto op Insta voorbijkomen)

  2. Ingrid schreef:

    Frau Hagen kijkt redelijk schuldbewust op de bank hihihi
    Oh lekker kaasfondue.
    Paar weken geleden op Bikkerseiland gegeten bij ’t Blauwhooft vanwege Parool recentie. Scheen de lekkerste van Amsterdam te zijn. Was prima maar of het nou de allerlekkerste was:)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *