web analytics

4

PLOG WOENSDAG 8 NOVEMBER 2017


Het is woensdagochtend 6:00 en het grote plan was om dagelijks meteen de vorige dag te ploggen, voor mij eigen portie rust, ritme en regelmaat, maar de database van Maanisch.com ligt eruit. Net als de database van Climaximaal.nl trouwens, dus eh… wat kan ik nu gaan doen? Nou. Op het programma staat al weken, maanden, een jaar dat ik de administratie van 2016 moet doen, maar dit is een kutklusje dat ik dus al weken, maanden, een jaar voor me uit schuif. Want… een jaar dat ik nog gedeeltelijk getrouwd was (en dan moet je de belastingaangifte nog samen doen) en dus ook allerlei dingen tegen kom van hem en ons leven toen samen. Dat je man meteen bij een ander gaat wonen, prima, doei, maar hij liet mij wel in m’n eentje achter met alle vaste lasten. ZO GEEN ZIN IN DIE ADMINISTRATIE en die confrontatie met m’n verleden. Het is een kutklus en eigenlijk moet ik kutklussen gewoon maar meteen doen als ze zich aandienen (een goede leer voor de volgende keer).


Ik word geholpen door… juist…


Nou ja, geholpen, geholpen… hij ligt voornamelijk in de weg.


En daar is-ie dan! Klaar! Uiteindelijk valt zo’n kutklus altijd mee. Ik leef nog. Heb me niet verhangen. En ik kan nog lachen.


Tijd om even naar de kringloop te gaan.


En… hier had ik ook zin in.


En hierin ook. Ik spaar de Boodschappen-pakketzegels van de Emté, dus ja, dan moet je wel aan de drank! Bij elke 3 flessen krijg je dus 2 zegels (want ook bij elk tientje)… dus bij 66 flessen heb ik de spaarkaart vol. Moet lukken in de komende maand.


Zo schattig. Als M. en ik allebei boven aan het werk zijn en Nina is het zat, dan komt ze bij ons liggen of zitten.


Nog meer slecht voedsel? JA! Nasi met een dikke, vette loempia. ZALIG! ZALIG!


’s Avonds hoef ik helemaal niks meer, want ik het een enorme kutklus weg kunnen strepen! En, oh, ik heb de boekhouding sluitend op 0.10 cent! HOE KNAP IS DAT! Heel knap. De boekhouder zelf was ook heel trots. Meteen een afspraak gemaakt. Nu. Doorpakken.


Zeer voordelige foto die ik toch gewoon plaats, want LIEFDE voor de Nina! We kijken samen naar Coming To America! Uit 1988! Heerlijk.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. CJ schreef:

  Aan de enorme hoeveelheid reacties te zien moet iedereen weer wennen dat je weer (semi) dagelijks plogt! ?

 2. Ingrid schreef:

  Hahahaha die Jan:)
  Wel een voldaan gevoel die K. boekhouding klaar. Goed van je. Laatste stuiptrekkingen van je ex. Fijn voor je lady!

 3. Sandra schreef:

  Hee wat fijn, meer blogs! *springspring* En zelfs je bord met nasi/vette loempia lijkt wel een mooie productfoto met dat schattige konijn. Punten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *