web analytics

18

PLOG DONDERDAG 9 NOVEMBER 2017


Jazeker! Ploggen in de ochtend. Met Bruce.


Nog een beetje werken ook. En ontbijten met het nasi-restje van gisteren. En ik kom er nu pas weer achter dat er dus ook nog een halve loempia in de koelkast ligt. Hmmm…


En dan… weer in de trein! Dit keer richting Utrecht! Richting J.T., de mannenspeeltjes-tester van Climaximaal.nl. ‘Meisje met de negen pruiken’ wilde ik al heel lang lezen en kwam ‘m voor een euro tegen bij de kringloop. Dat zijn de betere prijzen.


We hebben afgesproken bij de Bagels and Beans! Jesus, wat is die Chai latte van hun lekker! Die ga ik binnenkort maar eens proberen na te maken.


Bij de Bagels and Beans neem je natuurlijk een bagel! Hmmmm! We bespreken de nieuwste dingen in sekstoyland en ik geef hem de mannenspeeltjes die voor hem binnen zijn gekomen. Heeft hij ook weer wat te doen de komende tijd.


We doen nog een klein rondje Utrecht, want…


Ik wil heeeeeeeel graag even bij de Bijenkorf naar binnen om te kijken wat voor een kerstballen ze hebben! WOW!


OH! WOW!!!!


JAAAAAA!!!!!


Oh! Ja! Die Cotton Candy is ook heel leuk, maar ik kies toch voor 2 anderen.


We doen nog een biertje bij Café Olivier en dan ga ik weer op huis aan.


Thuis laat ik M. m’n nieuwste kerstballen zien. Hoe ontzettend fucking gaaf is deze kerstbal in de vorm van een typemachine! Met de hand gemaakt en dan die cijfertjes en lettertjes erop. OMG! Ik ben verliefd hoor! Morgen de kerstboom opzetten, nu kan ik niet meer wachten van de spanning!


Ik kocht ook nog een paar minder mooie ballen. Eenhoorns met glitter. En ook nog wat dinosaurusjes. Bij de Flying Tiger overigens, want de ballen van de Bijenkorf zijn bijna niet te betalen (maar ik mag er elk jaar eentje van mezelf). We eten simpel en gaan dan nog even allebei achter de computer.


Sid heeft zich achter m’n beeldscherm verstopt. Hij wordt steeds gezelliger!


En kijk! M’n nieuwe (kerst)kaarten zijn binnen! Aan elke kaart ga ik een paar lintjes hangen, dus ik ben nog wel even bezig! Lekker werkje tijdens het Netflixen. Ik ga ze voor een klein prijsje in de dromenvanger-shop zetten en bij iedere bestelling stuur ik sowieso een setje mee! Wat een gezelligheid! Joy to the world!

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  I said it before and I’ll say it again: geen kerstspullen voordat Sinterklaas jarig is geweest!

 2. Rebel schreef:

  Bagels and beans gebruikt Yogi Chai Tea: https://www.ekoplaza.nl/producten/product/yogi-chai. Yogi verkoopt ook zakjes thee. Wellicht ook in deze smaak.

 3. mar schreef:

  Oh vrouw toch! Waarom investeer je niet in een foto studio….? https://www.google.nl/search?q=product+fotostudio&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwik2e25r7TXAhWLy6QKHfADDqgQ_AUICigB&biw=1295&bih=736#imgrc=lYmhwrEfT-PLtM:
  Je hebt zelfs kerstkaarten van die foto’s laten maken.

 4. Maartje schreef:

  Die typemachine lijkt ook wel wat op de grijnzende kat uit Alice in Wonderland.

 5. Ilona schreef:

  Bagels & Beans op de Biltstraat? Daar ben ik geboren…

 6. lotte schreef:

  hoop dat alles ok is!

 7. Johanna schreef:

  Dat hoop ik.ook. zo stil is het nog nooit geweest

 8. Annelies schreef:

  Dat dacht ik ook…maar op Instagram zie ik gewoon positieve berichtjes dus misschien even geen zin om te ploggen of geen tijd..

 9. Ilona schreef:

  Jammerrrrrrrrr

 10. Brooklyn schreef:

  Het is zo stil aan de overkant. Alles oké?

 11. Marion schreef:

  Iedere maandag hoop ik op een nieuwe plog ?

 12. Luna schreef:

  Ik leef nog!!!!!!! Ik ga binnenkort alles weer oppikken! En ik heb zelfs iets extra gaafs!!! Ja! ECHT!

 13. Saskia schreef:

  Waar komt je typemachine kerstbal vandaan????

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *