web analytics

29

PLOG 10 NOVEMBER T/M 5 DECEMBER 2017


Ja, lieve Maanisch-volgers, plog-lezers, vrienden, kennissen!!! Ik leef nog! Ik had er gewoon even niet zo’n zin in om maar ‘alles’ te delen, de afgelopen maand. Wat niet betekent dat ik de hele dag depressief in bed heb gelegen de afgelopen maand. Neen! Zo heb ik bijvoorbeeld mijn administratie van 2016 afgerond en naar de boekhouder gebracht. In dat jaar was ik nog 9 maanden getrouwd met J., dus dan moet je de administratie ‘samen’ doen. Maar ik had er maanden geen zin in om met hem geconfronteerd te worden op wat voor een manier dan ook (op papier). Maar ja, de administratie moest ‘gewoon’ gebeuren en achteraf viel het allemaal heus wel mee. Men lijdt het meest onder het lijden dat men vreest! Hieronder mijn soortement van maandplog, zonder data, want ik weet zelf ook niet meer precies wanneer en hoe en wat! Wel in chronologische volgorde!


Sid Vicious is nog steeds bezig aan z’n eigen socialisatie-proces. Steeds dichter bij. Gezellig hoor. Hier ligt hij achter m’n beeldscherm, tussen de sekstoys.


Het koken ging ook gewoon door. Ik heb een superlekker recept gevonden voor bloemkool uit de oven. Met tijm, knoflook, citroen en Parmezaanse kaas. Hier met rollade en aardappeltjes geserveerd toen m’n ouders kwamen eten.


Elke zaterdag zijn M. en ik gaan kijken bij deze nieuwe Ali Baba-markt in Tiel. Zou iets met verse waren moeten zijn of worden. Maar we stonden 3 keer voor een dichte deur. Toen de Ali Baba-markt uiteindelijk wel open was, was het nogal een deceptie. Ik verwachtte een soort kleine Beverwijk-markt. Het waren 20 kramen met tassen en schoenen. Oh. En 1 kraam met fruit. Zo. Jammer.


Kijk deze knapperds hier eens zitten in hun nieuwe luxe lounge-stoelen!


Ze hebben ook nieuwe tafeltjes en kastjes! Gelukkig wel dezelfde koffie.


Hoe lief is onze postbezorger? Heel lief!


Ja Nien, anders had jij geen eten gehad, dacht hij. Maar het waren geen hondenbrokken, maar kattenbrokjes in de zak die hij moest afleveren. Maar het blijft lief!


Ik heb m’n kerstboom al in de tweede week van november gezet. Ik hou ervan. Wat een mooie ballen weer!


Supersexy James, de hond van m’n schoonzus en zwager. We zijn hier om hun dochter (het nichtje van M.) op te halen.


Cadeautje van m’n schoonzus! Aaaaaaaah!


Ja, rock on!!! Jesus! Het nichtje van M. zocht iemand om met haar (en haar vriendinnetje) mee te gaan naar een concert van Rise Against. Nogal, eh, teringherrie. Maar… M. en ik hebben ons opgeofferd en het was uiteindelijk hartstikke leuk. Meisjes van 13… ach… superlief!


Maar het bleef teringherrie!


Echt hoor. Maar wel leuk om weer een keer bij een concert te zijn (in de AFAS). Van Tiel naar Apeldoorn naar Amsterdam naar Apeldoorn en weer naar Tiel. We lagen nogal laat in bed.


Nina heeft de bank verbouwd en even een eigen plekje gecreëerd. Lekker warm.


Oh. My. God. Dit is ‘m hoor! De We-Vibe Gala is de verrassing van 2017!


Naar de tandarts geweest met m’n ouders en ik had een gaatje. Op een heel irritante plek; tussen 2 kiezen, waar je niet eens tussen kan om schoon te maken, laat staan om te boren. Het was een klein drama, maar ik heb het overleefd. Net aan hoor.


Hahahaha!


Boerenkool met worst. Het enige goede aan de winter.


Ik trek mijn productfotografie naar een hoger level, kuch.


Hoe zoet zit dit eruit?? Heel zoet! Ik heb ansichtkaarten laten drukken, er lintjes op geniet en er pakketjes van gemaakt. Allemaal te koop bij Maaneschijn.nl.


Erwtensoep. Het tweede leuke aan de winter. En wat mij betreft meteen het laatste. Ik heb 12 liter gemaakt en gedistribueerd over mijn diepvries en de diepvries van m’n ouders. Hmmmm…


Dit konijn is ook gek op die We-Vibe Gala.


Ik ging naar Amsterdam! Op bezoek bij een seksshop in hartje Wallen! Ik werk al 6 jaar met dit bedrijf samen en had de mensen erachter nog nooit ontmoet. De hoogste tijd dus. En zo kwam ik erachter dat er ook een bedrijfshond is!! Dude!


Dude is SUPERKNAP en poseert hier met mijn supergave poezentas!


Een datum die ik nog wel weet; 17 november! Toen werd ik 42 en kreeg een grote bos rozen van M.!


En hij had expres ballonnen in 43 gekocht en buiten opgehangen.


Hahaha! Top-cadeau!


En ik kreeg ’s ochtends allemaal ballonnen in de slaapkamer met 50! Ja, een man met humor!


Ik kreeg ook een bos bloemen van Jan! Bruce houdt ervan! En ik ook trouwens.


Ook dit konijn houdt van die We-Vibe Gala. Ik kon maar niet kiezen tussen de productfoto’s. Deze is het geworden trouwens.


Voor mijn verjaardag kreeg ik een SUPERGROOT cadeau van m’n ouders (ja, ik moest huilen) (‘gewoon’ geld, maar als je weet dat we het allemaal niet superbreed hebben is dat gewoon WOW)! Ik nam ze die avond uit eten en bij hen thuis deden we nog een toetje. Taart.


En ik ben dus altijd met m’n werk bezig, want die productfoto’s, die verschijnen niet vanzelf en als je dan ergens taart hebt… dan moet er een vibrator in!


Jaaaaaaaaaa!!! Hoe leuk!!!! Bij de Love Bubbles gaan we aan Sinterklaas doen en ik vind het SUPERLEUK! Lootjes trekken! Uiteindelijk maak ik 2 ‘surprises’, want 1 van de andere Bubble-dames heeft niks met Sinterklaas en surprise, dus ik beloofde haar lootje ook te nemen.


Dit masker trof ik in de Silent Night Adventskalender XXL! Iets met BDSM-seksspeeltjes.


Stukje humor naar de mensen toe.


Even wat gezellige foto’s!!!


Echt een leuk spel; 30 seconds! D. en F. komen eten en een spelletje doen. Bruce grijpt zijn kans om bij F. op schoot te hangen!


ZOET!


Even een opdracht tussendoor om 8 Love Ritual Boxen te schilderen.


En ik kreeg NOG een adventskalender met seksspeeltjes om te testen en te reviewen. Deze is NOG leuker!


Jajajajajajaja, Nina wordt van genoeg aandacht voorzien hoor!


Ik ga op pad richting De Veluwse Bron. Vandaag is mijn sauna-ontmaagding. En eigenlijk is dat bezoekje een langere blog waard, want OMG, JESUS! Ik weet niet of ik voor de sauna geschikt ben. Het leek wel de Efteling met naakte mensen.


Maar toch… wel ontspannen terug naar huis.


Geef. Mij. Snacks.


Hier zijn M. en ik weer bij de AFAS. Dit keer voor een concert van London Grammar. En het was te gek en leuk en WOW, maar alles klonk net als op de cd. Te perfect. En er stonden mannetjes voor me te praten en ik ben 3 liedjes bezig geweest om voor mezelf te beslissen of ik er wat van zou zeggen en toen ik eenmaal vroeg of ze hun mond konden houden, omdat ik het concert niet kon horen, toen voelde ik me daarna weer 2 liedjes kut en na 10 nummers was het concert alweer afgelopen. Dussssss… wel een T-shirt gekocht. Die doe ik wel aan en dan draai ik huis de cd via Spotify… net zo leuk.


Hoeveel bloemen had ik wel niet voor m’n verjaardag!!! Mooi hè?


Wat. Een. Lichaam!


Hier sta ik te wachten op het pontje richting de NDSM-werf!


Ik ga met vriendinnetje Y. naar de Ij-hallen. En daarna wijn drinken.


En deze heerlijke olijven eten.


En deze gebakken chorizo was ook geniaal. Daarna richting het huis van Y. en haar man en daar hebben we met z’n vieren gegourmet. Lekker burgerlijk! Heerlijk!


Dit was heel lekker; spinaziesoep met ei en pijnboompitjes.


OOOOOH! Weer een keertje televisie kijken????? Ja! Ik kom op de tv!


Spannend!


Daar ben ik dan!


Bij RTL Boulevard hebben ze een stukje van m’n vlog over de seksspeeltjes-adventskalender gebruikt. Leuk!!!! Je kan de vlog HIER terugkijken.


Heel leuk allemaal, maar nu weer terug naar Nien, die heeft veel aandacht nodig.


Hoe gaaf is deze!! Met een koolmeesjes-veertje. Ik ben druk aan het maken geweest de afgelopen week. En nog steeds dromenvanger-SALE!


Ik kreeg voor m’n verjaardag een WOW-cadeau!!!! Ik schreef er ook een review over (het aangename met het nuttige combineren)! Het is (een gedeelte van de) Bijoux Indiscrets Maze-collection!


Deze is ook al zo mooi! Met een metalen vogeltje met parelsnoer en klavertje 4! Perfect kerstcadeau, al zeg ik het zelf…


Heel slecht te zien, maar ik lig hier op de bank. Ik lig tegen M. aan en op mij liggen zowel Bruce (niks nieuws) en Sid (heel erg nieuw). En onder mijn benen ligt Nina. Echt relaxt is het niet, maar wel lief.


Wat doen wij ’s ochtends vaak als eerste (terwijl we nog in bed liggen)? Het vlog van Matijn kijken! Matijn en Bram (en Els en Gerda) zijn zo leuk en z’n vlogs zijn zo lief! Beetje verliefd op allemaal!


Dit is 1 van de Sinterklaas-surprises die ik maakte.


De vrouwen die werken bij de Love Bubbles zijn ook allemaal een vogel (je wordt dan toegelaten tot ‘De Zwerm’) (na een tijdje dus). Ik ben de kolibri en ik maakte deze surpise voor de vrouw die de reiger is.


Met allemaal cadeautjes erin! De andere surprise was een grote, witte dromenvanger voor de dame die het roodborstje is binnen de zwerm! Heel goed bezig geweest.


Uiteraard ben ik de afgelopen maand ook gewoon elke vrijdag met m’n ouders naar de LIDL geweest.


Yes!


En Nina heeft ook keurig elke vrijdag haar croissantje gekregen!


Wij doen alleen sinds deze maand voor onszelf ’s ochtends een frikadellenbroodje. Ondertussen vraag ik me af waar die +3 kilo toch vandaan komt.


En… je gaat even liggen of zitten op de bank en hoppetaaaaaaa… meteen alle dieren bovenop me.


Ja, Nien, poseer jij maar even bij alle Sinterklaas-cadeaus!


Dit ding, de Fun Factory Stronic G is BRILJANT.


Maar ECHT! Ik nam een vlog op: VLOG: REVIEW FUN FACTORY STRONIC G (echt, een must buy) (nou ja, als je ervan houdt dan).


En… hier ben ik al bij de Love Bubbles!!! Voor het vieren van het Sinterklaas-feest.


Het was GEWELDIG! Echt. Liefdevol. Fijn! Lekker eten en drinken. NICE!


Kaasfondue!


Mijn vriendinnetje M. had mijn lootje. Ze had een hele Love Bubble-quiz geschreven (te ingewikkeld om uit te leggen) (ik wist ook maar weinig vragen) (want ik ben van de leuke plaatjes en de mooie dingetjes maken en van de spirituele gedachte erachter blijft bij mij maar weinig hangen). Maar! Kijk! Ze had voor elke Bubble een soort altaartje gecreëerd en dit is de Dreamtime-Bubble…  hoe gaaf om dan alle dingen die ik voor die Bubble gemaakt heb zo bij elkaar te zien. Echt. Gaaf.


En de dames waarvoor ik surprises had gemaakt waren ook heel blij! Voor een ZZP-er zonder collega’s zijn dit soort avonden extra bijzonder en waardevol! Na het Sinterklaas-feest werd ik opgehaald door M. die ons keurig weer thuis bracht. Daarna lekker dicht tegen elkaar aan in slaap vallen!

Oh… en… ik heb mezelf iets heel erg gaafs cadeau gedaan voor m’n verjaardag… het is iets dat ik 16 jaar ben kwijt geweest en eigenlijk ook nooit ‘echt’ heb gehad… lezers die al bijna 17 jaar hier met me meelezen en meeleven weten wat het is! Weet jij het???

Dit vind je misschien ook leuk...

29 reacties

 1. Sonja schreef:

  Een fijne blog/plog-vakantie als cadeautje aan jezelf. En dat is wél verdiend! ?

 2. Cindy schreef:

  Ik lees je al achttien jaar maar IK WEET HET NIET! Mag ik een hulplijn bellen?

 3. Cindy schreef:

  Sorry, where are my manners?! Gefeliciteerd nog met je verjaardag, fijn dat je weer hebt geplogd en mooi dat je je aangifte hebt gedaan. WIL JE DAN NU VERTELLEN WAT JE JEZELF CADEAU HEBT GEDAAN?

 4. CJ schreef:

  Toen je nog Electric Luna heette maar ik weet het dus ook niet…

 5. Ingrid schreef:

  Zooooooó ik ben bijna buiten adem zo vlug wilde ik lezen en kijken.
  Heerlijk.

 6. Tosca schreef:

  Lees je ook al heel erg lang maar nog geen 17 jaar maar wel al toen je nog in Amsterdam woonde ..

 7. Linda schreef:

  Lees al heel lang mee… Geen idee hoelang precies … maar ook geen idee

 8. Janeway schreef:

  Ik denk dat ik het weet…. Je hebt je electricluna.nl domeinnaam eindelijk weer “terug”!! Zit ik goed?

 9. F schreef:

  Oh echt, serieus!
  Ik wilde eigenlijk gewoon zeggen”eindelijk!!!”, zelfs ik, maar ik denk nu alleen maar ‘watdan?!’
  Ik kende je toen nog niet :( pfffff…..

 10. Marjan schreef:

  Fijn! Een hele maandplog zelfs… Alsnog en wederom gefeliciteerd met je verjaardag! Je hebt best een drukke maand gehad zo te zien…. pffff

  Liefs!

 11. Lieve schreef:

  Jippie, je bent er weer! Je plogs geven we me altijd energie en inspiratie, voor lekkere recepten en om zelf creatief bezig te zijn. Nog proficiat met je verjaardag!

 12. Josje schreef:

  Back in business! Fijn Luna! Weer genoten van je XXL plog! Liefs

 13. Brooklyn schreef:

  Welcome back! Fijn leesvoer weer!

 14. Patchwork schreef:

  Damn, een cliffhanger!

 15. Anja schreef:

  plog is dood :(

 16. Annelies schreef:

  Jammer, geen zin meer in Chantall?

 17. Johanna schreef:

  Mis je Chantal

 18. Josje schreef:

  Ik mis je ook! Hoewel ik het ook snap dat je even een break neemt :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *