web analytics

15

PLOG MAANDAG 15 JANUARI 2018


Nina mocht in bed vannacht. Heel gezellig natuurlijk en je kan Nina geen groter plezier doen, maar het is nogal een grote homp hond die het liefst met haar kop bovenop je benen ligt.


Dus laat ik het zo zeggen; ik heb wel eens betere nachten gehad. Tel daarbij op dat ik de afgelopen dagen niet echt lekker in m’n vel zat en je kijkt ’s ochtends tegen dit spiegelbeeld aan. Zucht.


En ook nog veel te lang in bed blijven liggen eigenlijk.


Maar ik ga toch rennen! Ik ben begin 2018 maar weer opnieuw begonnen met Start To Run. Vandaag training nummer 4.


Check.


Ontbijtje.


Ja, je ziet het niet echt op de foto, maar daar bovenop de heuvel loopt Nina! Was heel grappig om haar daar ineens te zien vanuit m’n werkkamer.


Het goede voornemen van dit jaar; geen Lush meer kopen. Ik kan het eigenlijk niet meer betalen en ik denk ook wel dat ik genoeg heb, kuch. Dit is m’n parfum-collectie. Genoeg voor de komende jaren.


TO DO-lijstje voor vandaag en voor de rest van de week maken en dan aan het werk! ACTIE!


Post! Altijd fijn.


Even een productfotootje maken voor bij een review. En nee, die chocolaatjes heb ik niet opgegeten, want ik ben 5 kilo aangekomen en daar baal ik echt verschrikkelijk van. Niet dat ik nu dik ben, maar 5 kilo is wel het verschil tussen lekker in een spijkerbroek passen of niet.


Ik heb voor m’n dromenvangers een apart Instagram-account aangemaakt, want ik denk niet dat mensen die zoeken op dromenvangers ook zitten te wachten op m’n dildo-glamour-shots. Andersom kan het best, maar m’n dromenvangers staan nu apart! Hier dus: www.instagram.com/indemaaneschijn (u mag mij gezellig volgen)!


Ik ga binnenkort een Etsy-shop openen, zodat ik m’n dromenvangers gemakkelijker wereldwijd kan verkopen (the sky is the limit), dus ik ben even een voorraad aan het maken die ik daar online kan zetten. En er staat genoeg in m’n normale dromenvanger-shop!


Goed bezig!! M’n moeder haakt de kleedjes voor in het midden! Wat een samenwerking!


Oh… those were the days!


En ooooooh, those were the numbers! Nou ja, ik ben goed bezig!


Dit is een experiment! Ik heb een opdracht voor een heel grote, zwarte dromenvanger, maar daarvoor moet ik het kleedje verven. In de wasmachine. Aaaargh! Het experiment is gelukt, maar ik denk dat ik de wasmachine nog een paar keer moet draaien zonder was erin om de zwarte verf eruit te krijgen.


Die kilo’s zijn er, onder andere, aan gekomen doordat ik in de wintermaanden te lui ben om te wandelen. In de zomer liep ik met gemak 10.000 stappen per dag, nu kom ik hele dagen de deur niet uit, omdat M. zo lief is om in de regen en de kou en het donker Nina uit te laten. Maar goed, ik wil afvallen, dus ik loop gezellig mee!


Al heeft Nina er zelf ook weinig zin in, zo in de regen.


Ik maak 2 zuurkoolschotels. Een voor ons en eentje voor m’n ouders.


Nee, geen eentje voor Nina.


’s Avonds verder aan het werk met m’n review.


Over deze Satisfyer Pro Plus Vibrations. Very nice, yes! Je leest m’n review: VIBRATOR REVIEW #406: SATISFYER PRO PLUS VIBRATION.


Wat is m’n moeder toch stoer!

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Buuf schreef:

  Jaaaaaa, ze is er weer! Leukleuk! En…goede nagellak joh!

 2. Marjan schreef:

  Jaaaaa, je bent er weer. Joepie!!!!!!! Nina blijft een droppie zeg. Niet alleen mama Riet is stoer, jullie zijn allemaal stoer!

 3. Ingrid schreef:

  Pats boem 15 januari!!!
  Goed bezig met alles. En die 5 kilo plus is nog altijd -5 van toen:)
  Ninaaaaa……love her lookes.

  • Luna schreef:

   Nog steeds -10 zelfs… was 15 kilo afgevallen… maar toch, maar toch… ik wil die 5 er weer af… komt vanzelf… niet snoepen en meer bewegen… :-)

 4. Antoinette schreef:

  Yes, ze is er weer! Fijn!

 5. bianca schreef:

  Ja hoor daar is ze weer _ toch gek he dat je iemand digitaal kan missen.

  • Luna schreef:

   Ik heb het ook gemist hoor… maar ik ben er weer en ik ga niet beloven om elke dag weer te ploggen, maar het is wel m’n bedoeling… geeft toch een soort ritme…

 6. Josje schreef:

  Yesss! Dagelijks maanisch checken heeft geloond… weer genoten van je plog! Xx

 7. Jessica schreef:

  Yeah, je bent er weer. Ik heb je plogs gemist.

 8. Ilona schreef:

  JOEHOEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *