web analytics

16

PLOG ZONDAG 29 JANUARI 2017


Is het al zomer? Deze draaideur-kater kan niet wachten. En ik dus ook niet, want erin, eruit, erin, eruit, erin, eruit en dat dan om de 3 minuten.


Ontbijten met een restje stokbrood dat ik om heb getoverd tot wentelteefjes.


Ja! Instagram-waardig!!


Oh, wat gaan we doen? M’n ouders komen eten! Keurig gedekte tafel, huis schoon en netjes! OMG! Het tafelkleed kocht ik bij de kringloop, maar blijkt een beddensprei te zijn. Fuck it, hij past tenminste over de tafel!


Ik ben dus al een paar dagen make-up-loos en ik begin er aan te wennen. Beetje dan.


Daar zijn ze hoor. Ze kijken hier heel serieus, maar het was allemaal supergezellig en vooral superrelaxt!


Oh! En superlekker! Ik had m’n best gedaan! Garnalen-cocktail!


Ach Nientje. Je hoort er ook bij hoor.


Carpaccio-salade! Hmmmmmmmmm…


Ja, jij mag daar liggen. En nou niet zo zielig doen, want je bent niet zielig.


Mag ik mezelf complimenteren met deze aardappeltjes! Er zitten plakjes spek tussen en dan met rozemarijn en tijm! Een genot voor het oog.


Iets minder geslaagde foto, maar wel een geslaagd diner! Varkenshaasje, rode kool, snijboontjes en als toetjes de New York cheesecake van gisteren! Hmmmm!


En hier is Bruce bezig met z’n ongoing project ‘I’m Turning You Into A Cat Person’. Weer niet gelukt, maar the journey is the destination.

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Het leukste van de maandag is dat je weet dat jij je plogs gaat bij werken. Strak volgens schema. Dat gaat heel goed tegenwoordig. Vastigheid! Die garnalencoctails lijken verdacht veel op die van de oppaspuber. Spiekert!

 2. Loes schreef:

  Jan, geen idee wie je bent maar je neemt me de woorden uit de mond!

 3. Ingrid schreef:

  En ‘wij’ wennen ook aan je make-up loze ogen. Ze zijn mooi en het staat je, wat mij betreft, prima.
  Dat zinnetje……ze zijn superrelaxt.
  Staat voor hoe jij je, volgens mij, ook voelt momenteel. Correct me if iam wrong.

  • Luna schreef:

   Meestal wel ja… maar soms ook totaal niet hoor… Ik zit nog steeds in een ‘rollercoaster’ qua emoties, maar ze mogen (en moeten) er allemaal zijn :-)

 4. Kees Versluis schreef:

  Prachtig hoe die aardappels er mooi uitzien. Je bent wel optisch een culinair talent vind ik.

 5. Else schreef:

  Jouw ouders kijken serieus naar M denk ik dan, want ze willen het deze keer vast zeker weten dat M goed voor jou is.

 6. Marjan schreef:

  Als die aardappels net zo lekker zijn als ze eruit zien, dan zou ik heel graag willen weten hoe je ze maakt.

  Niet alleen zien jullie er relaxed uit, ik vind je toon in de bijschriften ook heerlijk vrolijk, zorgeloos en blij!

  • Luna schreef:

   Het recept is heel simpel! Je haalt kleine aardappeltjes… bij de LIDL heb je ‘culinaire aardappelen’… kilo in een bakje… je legt een aardappeltje op een lepel en snijdt ‘m dan in… op deze manier snijdt je ‘m dus niet door, maar dus ‘half’ in… dan doe je tussen een paar ingesneden stukjes van de aardappeltjes een klein stukje ontbijtspek (ook gewoon LIDL, van die plakjes, maar dan in stukjes gesneden)… Dit alles bestrooien met tijm en rozemarijn (vers is het lekkerst, maar uit een potje kan ook)… besprenkelen met olijfolie… en dan 30 minuten op 180 graden in de oven… de aardappeltjes gaan dan heel mooi open staan… wel even checken of ze gaar zijn! LEKKKKKKERRRRR!

 7. Barbara schreef:

  Was wel benieuwd hoe de reigers in de tuin staan!

  • Luna schreef:

   Ik zet ze pas in de lente in de tuin… nu mogen ze nog even gezellig binnen! En ik ga binnenkort weer naar de Action om te kijken of hun broers en zussen gearriveerd zijn! Want wil er echt nog wel meer!

 8. Josje schreef:

  Oh ik zie steeds zulke lekkere dingen voorbij komen in je plogs… drie keer raden wie er aankomend weekend ook zo’n snackplank weg gaat zitten schranzen.. Jep, me myself and I! Heerlijk om te zien dat je zo geniet van je leven met alles en iedereen om je heen ?

  • Luna schreef:

   Hahaha, ja, ik ben weer lekker aan het eten! Gelukkig nog steeds niet aangekomen (al zou dat niet heel erg zijn)… zo’n plank, OMG, dat is ZO lekker! Volgens mij was de plank op de foto voor 6 personen, maar we hebben goed ons best gedaan met z’n tweetjes! En ik geniet zeker van m’n leven… al heb ik heus nog wel ’terugslagen’ hoor… want het is me allemaal nogal wat! :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *